KeződoldalVilágA tanárnő utolsó kívánsága felrobbantotta az internetet, különleges dolgot kért diákjaitól!

A tanárnő utolsó kívánsága felrobbantotta az internetet, különleges dolgot kért diákjaitól!

-

Amikor gyermekeink megkezdik iskolás éveiket, az alsó tagozatos tanárok, rendkívül fontos szerepet töltenek be a diákok életében. Ők azok, akik egyengetik a kis útjukat, segítenek nekik a tanulásban, és ha kell megvigasztalják őket. Nem véletlenül van az, hogy, amikor a kicsik felső tagozatba mennek, eltörik náluk a mécses, hisz szeretett tanáraikat el kell hagyniuk. Történetünk egy nagyon jólelkű tanárnőről szól, aki szintén nagyon fontos volt diákjai számára.

Sajnálatos módon, nemrégiben a tanárnő egy komoly, gyógyíthatatlan betegség következtében távozott az élők sorából, ám volt egy utolsó kívánsága, ami vírusként terjed most a világhálón.

Tammy Waddell, Amerikában, azon belül is Georgia államban tevékenykedett, mint tanárnő. Ő egy nagyon különleges személyiség volt, akit minden kolléga és minden gyerek egyaránt szívből szeretett az iskolában.

Az 58 esztendős tanítónő, körülbelül 30 éven át foglalkozott diákok tanításával, ám 2018. június 9-én érte a tragikus vég.

Amikor Tammytől örök búcsút vettek, az egyik rokona arról mesélt beszédében, hogy milyen ember is volt valójában Tammy. Sokan csak úgy emlegették, hogy “A feltétel nélkül szerető tanárnő!”

A tanárnő legutolsó kívánsága is arra utal, hogy egy rendkívüli személyiséggel rendelkező hölgy volt. Tammy egyáltalán nem szeretett volna virágokat és koszorúkat a temetésén, csupán csak arra kérte volt diákjait, hogy iskolatáskájukat pakolják meg tanszerekkel, és vigyék el a virrasztásra, majd ha annak vége, akkor hátrányos helyzetű kisgyerekeknek ajánlják fel ezeket a tárgyakat.

Nagyon sok elmentek a temetésére, és körülbelül 100 darab iskolatáskát gyűjtöttek össze azoknak a gyermekeknek, akik szerettek volna a városi iskolába járni, de eddig nem volt rá lehetőségük.

– Tammy unokatestvérem egyetlen és egyben utolsó kívánsága, volt tanítványinak köszönhetően megvalósult, így minden rászoruló kisgyerek kaphat végre egy tanszerekkel megtömött iskolatáskát. Ő nem az a virágos típus, nem akart ő ilyeneket a saját temetésén. Mindig csak a jó és egy jobb cél vezérelte egész életében. Ő egy valódi tanár volt élete utolsó perceiben is – mondta Brad Johnson.

Mikor az elhunyt tanárnő utolsó kívánsága napvilágra került, több ezer ember buzdult fel és adományozott iskolás holmikat, táskákat, tolltartókat, füzeteket… stb, a szegény gyerekeknek. Tammy hihetetlenül büszke lenne ezekre az emberekre.

Mi tökéletesen egyetértünk azzal, amit unokatestvére nyilatkozott, hogy Tammy valóban egy igazi tanár volt, utolsó perceiben is.

Ezt is olvasd el