KeződoldalEmberekA te szavad is elakad, ha megnézed ennek a férfinak a hablegény...

A te szavad is elakad, ha megnézed ennek a férfinak a hablegény fotósorozatát

-

Az interneten számtalan furcsaságba tudunk belebotlani. Legyen az egy új divat-, haj-, szőrzet vágási trend vagy furcsamód elkészített képek. Az ilyen jellegű bejegyzések, posztok, cikkek megosztják az embereket, mert van, aki szupernek tartja de van, aki nem. Persze akadnak bőven polgárpukkasztó emberek is, akik szándékosan csinálnak megbotránkoztató dolgokat. Ilyen például az orosz Jurij Tolocskó, aki egy gumibabát vett el feleségül.

Ha jól belegondolunk, akkor számtalan hasonló ember lehet a világon, akik csak arra várnak, hogy leejtsék az állunkat. A mai posztunkban Joshua Varozza fotóit hoztuk el, aki mind vízimentőként, mind hablegényként is megjelenik a képein. Ezzel nem is lenne semmi gond, ám a legtöbbünknek az jut eszébe egy életmentőről vagy egy hablegényről, hogy jól kidolgozott felsőtesttel rendelkezik és elképesztően helyes. Ezzel ellentétben Joshua se nem kigyúrt, se nem szívtipró. A férfi tele van tetoválásokkal, és hatalmas sörhasa van, amit bátran mutogat. Mindemellett óriási szakálla van, amivel inkább Triton király elhízott testvérére hasonlít.

Ennek ellenére, Varozza élvezi amit csinál, és sokakat megnevettet, ami voltaképpen jó jel, mégis kissé furcsa. Elhoztunk pár képet róla, hogy ássátok miről is beszélünk.

Vajon milyen gyorsan érhet oda a bajba jutott hölgyért?

Úgy látszik, ha nem életeket ment, akkor hablegényként álmodozik… biztos a nagy Ő-ről.

Valljuk be ez elég fura, de vicces látvány.

Képeit elnézve az a gyanúnk ő imád ilyen jellegű képeket készíteni magáról.

Az egyszer biztos, hogy nem tétlenkedik, ha munka van és menni kell.

Szerintetek milyen gyorsan úszhat?

Ezt nevezzük igazi lelkesedésnek.

De úgy tűnik nem csak egy karakternek öltözött már be az évek során, hanem többnek is. Például Kupidónak.

Télapónak

Vonzó favágónak

Persze ha akar akkor fel tud öltözni normálisan is

Ti mit gondoltok hablegény mivoltáról?

Ezt is olvasd el