A terhes tinilány rákérdez párjánál, elhagyja-e őt – A fiú reakciója könnyeket csal szemedbe!

A pillanat, amikor szembesülsz vele, hogy szülő leszel, sokak szerint a legszebb momentum egész életed során. Aki átélte már ezt, garantáltan egyetért. Kivéve talán azok a szülők, akiknél a fogantatás ‘baleset’ volt, vagy talán azon hölgyek, akik egyedül maradnak pocaklakójukkal.
Van azonban egy harmadik eset, mikor nem az öröm szó jut a leendő szülők eszébe a nagy hírrel való szembesülés után, mégpedig akkor, mikor a leendő anyuka és apuka kiskorú.

Gondoskodni egy apró életről, amikor még ők maguk sem nőttek fel igazán, cseppet sem egyszerű feladat. Sokan drasztikus lépésekhez folyamodnak, de vannak tinédzserek, akik felnőttként viselkednek és megtartják babájukat.

Egy olyan fiatal párosról fog szólni következő történetünk, akik minden nehézség ellenére belevágtak a közös ‘projektbe’. A történet kulcsfigurája Caitlin Fladager, aki tiniként szembesült azzal, hogy várandós lett.

A fenti képen szerelmével, gyermeke leendő apjával, Noah-val ölelkeznek.
Mikor kiderült, hogy Caitlin állapotos a körülötte lévők biztosították őt róla, hogy amiben kell, támogatni fogják őt. A lány, családja és barátai támogatása ellenére aggódott, magányosnak és elveszettnek érezte magát szituációban. A helyzeten nem segített az sem, hogy ismerősei azt jósolták, Noah valószínűleg magára fogja hagyni, mihelyst megszületik a baba.

A lány ezt a saját fülével akarta hallani a leendő apukától, ezért úgy döntött, hogy találkozóra hívja a srácot. Dühös volt rá, nem azért mert rosszat tett, hanem mert előre félt attól, hogy egyedülálló anyaként kell majd gyermekét nevelnie.

Noah Caitlin vádjaira, csak ennyit mondott:

“…MEG KELL VÁRNOD, HOGY BEBIZONYÍTHASSAM…“

Arianna érkezésekor Noah végig jelen volt és részt vett minden szülői teendőben. A lehető legjobb apja próbált lenni a kislányuknak.

Az idő csak múlt, de Noah kitartása nem hagyott alább, és kis idő elteltével egy fontos kérdéssel állt Caitlin elé: “Hozzám jössz feleségül?”

Caitlin rendkívül szerencsésnek érzi magát, amiért olyan férjet kapott a sorstól,mint Noah. A férfi mindenben mellette áll és támogatja őt és kislányát.

“A férjem minden hónapban elviszi a lányunkat “randira”. Hoz virágot, segít kiválasztani neki, hogy mit vegyen fel és elviszi valahova, hogy megegyenek valami finomságot együtt. Ez nálunk már hagyomány.”

A páros a kis Arianna mellé vállalt egy másik gyermeket is. A kis Jack megérkezésével már mindketten teljesnek érzik az életüket és bebizonyították, hogy a szerelem ereje igenis minden akadály legyőzésére képes!

Ne feledd: Soha ne ítélj meg egy könyvet, borítója alapján!

Ha neked is könnyet csalt a szemedbe a történet, oszd meg Facebookon!

Add Comment