A tökéletes férj 9 jellemzője

Nehéz megtalálni a tökéletes párt. Teljesen más igényeink lehetnek. Nem könnyű megtalálni az úgynevezett aranyközéputat arról, hogy mi az amit mi szeretnénk és mi az amit a párunk. Az természetesen nem megoldás, hogy egy teljesen más emberré formáljunk valakit.
Mutatunk nektek pár tulajdonságot amit a nők megfigyelnek egy férfiban.

Intelligencia szint.

Tudósok szerint a nőknek elegáns és intelligens férfit kell választaniuk, ha boldog házasságban szeretnének élni. Az intelligensebb férfiak hűségesebbek és sikeresebbek is. Jobb beszélgetőpartnerek és megértőbbek lehetnek.

Látható különbségek

Mind a férfiak, mind a nők elégedettebbek a házasságukban, ha egy nő szebb és jobban néz ki a férjénél. A férfi büszke lesz a párjára, míg a nő önmagára. Szóval egy pici sörpocak még nem a világ vége. 😉

Humorérzék

A jó humor mindkét nem esetében fontos. Felmérések szerint fontosabb, mint a külső. A jó humorérzék a magas intelligencia szint jele lehet. Jó, ha hasonlítunk ebben a párunkkal. Fontos, hogy értsük a vicceit. 🙂

Érzelmek

Az érzelmek fontosak egy jó házasságban. Ha a férfi meghallgatja a nőt, akkor megértheti az érzelmeit is. Ehhez az kell, hogy a férfi se legyen egy kőszikla. Tudnia kell egyes érzelmek mit jelenthetnek.

Támogatás jóban-rosszban.

Nem csak rossz helyzetben kell védelmezőnek lenni. Fontos, hogy a siker pillanataiban is legyünk ott egymásnak. Elismerni egymás sikereit rendkívül jól eső érzés.

Munka

A nők kiharcolták az esélyegyenlőséget. Nem kell otthon a háztartást vezetni. Lehet belőlük ugyanúgy cégvezető is mint egy férfiból. Ebben egy férfinak támogatnia kell. Ha a szülés után ő visszamenne dolgozni…engedni kell.

Pénz…pénz…pénz

Nem szabad, hogy mindent a pénz irányítson köztetek. Nem lehet folyton a pénzügyi probléma rendszeres téma. Egy nő lehet ugyanolyan sikeres, mint egy férfi, szóval nem kell csak rá hagyatkozni.

Összeköltözés

Tanulmányok szerint, ha házasság előtt már összeköltözöl a pároddal, akkor a szakításra nagyobb esélyed van. 18 éves kor környékén mindenképp várjunk ezzel még. Van időtök.

Gyerekkor

Azok a gyerekek, akik boldog családban nőttek fel, sokkal nagyobb eséllyel tapasztalnak meg boldogabb házaséletet. Viszont ezek az emberek nagyobb valószínűséggel hagynak fel olyan házassággal, ahol nem voltak boldogok.

Nos?! Ti mit gondoltok erről?

Add Comment