KeződoldalEmberekA tulaj szerint 30 éve nem takarították ki az irodai konyhát -...

A tulaj szerint 30 éve nem takarították ki az irodai konyhát – A takarítót elfogta az undor mikor belépett

-

A mai világban szerencsére már vannak olyan cégek, melyek speciális és alapos takarítással foglalkoznak. Egy ilyen csapatot azért is érdemes felbérelni, mert ők olyan helyen is kitakarítanak, ahol a többi ember nem. Viszont előfordul, hogy a takarítók komoly kihívásokkal szembesülnek és elképesztő borzalmakat tapasztalnak az adott címeken.

A bérlő ajándéka

A minap megírtuk, hogy ingatlantulajdonos a takarítóként dolgozó barátját bízta meg lakásának kitakarításával, amit az albérlője elhagyott. A lakó egy olyan üzenetet hagyott a tulajnak, hogy csak egy kis rendetlenséget hagyott hátra, ám a valóság sokkal-sokkal rosszabb volt. A férfi három napon át megállás nélkül takarított, mire mindent rendbe tudott hozni, viszont a körülményeket undorítónak írta le.

A bérlő ajándéka

Mai posztunkban szintén egy takarító fakadt ki, aki TikTok videóban mesélte el, hogyan vette fel a harcot egy olyan irodával, amit három évtizede nem takarítottak ki rendesen. A felvétel elején a nő elmesélte, hogy hivatásos takarítóként dolgozik és most bemutatja milyen helyiséget kell kitakarítania az irodában.

“Az iroda tulajdonosa azt mondta, hogy a konyhát harminc éve nem takarították ki rendesen. Ez a mai naptól fogva megváltozik.”

Az asszony, aki a Maid A Mess céget vezeti körbejárta a helyiségeket és közben felvette milyen foltok és szennyeződések találhatók a helyiségben. Rengeteg teafolttal találkozott a pulton és a kuka tetején, ezen kívül pedig bizarr barna pacák voltak a hűtőszekrény ajtaján.

“Eme munka teljeskörű befejezése jó néhány hetet vesz igénybe.” – mondta.

@maid_a_mess_cleaning

eka deepclean part 1 ##cleanwithme ##cleaningtiktok ##cleaning ##hinched ##cleaningasmr ##cleantok ##dirt ##dirtyclean ##dirtycleaner ##deepclean ##deepcleantok

♬ original sound – Maid a Mess?

Az első lépés közé tartozott, hogy jó alaposan lefertőtlenítette a konyhapultot, eltávolította róla a foltokat. Elmondása szerint leírhatatlanul kielégítő volt, mikor látta, hogy sorra tűnnek el a csúnya foltok. A videója első részét eddig több, mint 143 ezren tekintették meg és közel 4500 reagálás érkezett rá.

@maid_a_mess_cleaning

Eka part two ##deepcleantok ##deepclean ##dirtycleaner ##dirtyclean ##cleantok ##cleaningasmr ##cleaningtiktok ##scrub ##youtube ##tidy ##cleaninghacks

♬ original sound – Maid a Mess?

A második, harmadik és a negyedik rész ettől kevesebb megtekintést kapott, ám azokat is érdemes végignézni, mivel a másodikban a piszkos ablakot illetve a keretet tisztította meg, a harmadikban a csöveket, melyek a hűtőszekrény mellett voltak a negyedikben pedig a kazánnal foglalkozott.

@maid_a_mess_cleaning

eka part 3 🙌 ##work ##cleaningtiktok ##cleaningasmr ##cleaningvideos ##cleantok ##cleantoks ##scrub ##Workhard ##playhard ##dirty ##cleaning ##hatersgonnahate

♬ original sound – Maid a Mess?

Az eredmény láttán valószínű a tulajdonos soha többet nem fogja elhanyagolni azt a helyet, ahol az alkalmazottai esznek és isznak. Sajnos egy ilyen közegben bármilyen fertőzést el lehet kapni, ami akár komoly emberhiányt is okozhat. Elképzelhető, hogy még nagyon sokáig eme hölgy fog visszajárni hozzá takarítani.

@maid_a_mess_cleaning

eka part 4 ##cleaning ##cleaningproducts ##commercialcleaning ##cleaningtips ##worklife ##cleantok ##cleanfreak ##dirty ##cleans ##cleanthatup

♬ tired – Official Sound Studio

Ti találkoztatok már olyan lakással, házzal, irodával, ami úgy nézett ki mint egy koszfészek?

Ezt is olvasd el