KeződoldalEmberekA vendég észrevette a pincérnő kezén lévő tetoválást. Amikor odament, hogy átvegye...

A vendég észrevette a pincérnő kezén lévő tetoválást. Amikor odament, hogy átvegye a számlát, elsírta magát

-

Számtalan ember van, akinek az anyagi helyzete miatt az élete a szakadék szélére kerül. Egy pincérnő összesen három helyen dolgozik. Van három gyermeke és mindent megtesz azért, hogy biztosítsa számukra a legtöbbet és a legjobbat. Sajnos a sors kegyetlen tréfát űzött a nővel. Vagy mégsem?!

Christina Summitt New Jersey-ben él. Egyik nap szeretett kutyusuk, Tucker lenyelt egy teniszlabdát, amitől kritikus állapotba került. Ahhoz, hogy megmentsék egy életmentő műtétet kellett végrehajtani az állaton. A nő bevállalta a dolgot, mert nagyon szerették az állatot, pedig pontosan tudta, hogy nincs elég pénze finanszírozni a beavatkozást.

Tucker egy labrador és dán dog keveréke. Három éve él együtt a családdal. Az anya számára nem volt kérdés, hogy megmenti a négylábú családtagot, pedig a műtét borzasztóan drága volt.

Aznap, mikor Tucker az életéért küzdött az állatorvosnál, Christina dolgozott. Egy nagyon kedves házaspárt szolgált ki, akik figyelmét felkeltette a nő karján lévő tetoválás.

A pincérnő beszélni kezdett az állatok iránti szeretetéről, és arról, hogy Tucker mennyit jelentett neki. A nő sírva mesélt a problémájáról, és azt is elmondta, hogy eladja az autóját, hogy kifizethesse a kutyán végzett műtétet.

A házaspárt meghatotta a nő hozzáállása, aki képes ennyit áldozni a négylábú barátja megmentéséért. Annyira meghatódta, hogy a szokásos 10%-os borravaló helyett 1000 dollárt jattoltak. Ez 320.000 Forintnak felel meg.

Christina elsőre nem akarta elfogadni az összeget. Azonnal futott a vendégekhez, hogy elírták az összeget. A házaspár higgadtan közölte, hogy ennek így kellett lennie, és szeretnének segíteni a kutya életéért folytatott harcban. Ezenkívül megígérték, hogy imádkozni fognak Tuckerért. A nő annyira boldog volt, hogy megosztotta a dolgot a közösségi médiában.

Az emberek gyorsan értékelték a pár gesztusát, és pár kedves szóval támogatták Christnát és családját. Tuckert megműtötték, és egyelőre lábadozik. A nőnek nem kellett eladósodnia, mert óriási segítséget kapott egy teljesen idegen házaspártól.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el