KeződoldalEmberekA világ legbizarrabb testvérkapcsolata: "Osztozunk a ruhákon, az ágyon, még a fehérneműn...

A világ legbizarrabb testvérkapcsolata: “Osztozunk a ruhákon, az ágyon, még a fehérneműn is”

-

A TLC csatornán nagyon-nagyon sok furcsa műsorral lehet találkozni. Ilyen például az “Extrém fukarság”, “Élspórolók”, “Randiképtelenek”, “Boltkórosok” és az “Extrém Sisters” is. Utóbbiban olyan testvérpárokat mutatnak be, akik szó szerint úgy gondolnak magukra, mintha egyek lennének. Nem, ez nem vicc.

Brooke és Baylee szintén szerepeltek a műsorban. Igaz, ők nem ikrek, bár teljes mértékben úgy viselkednek, mintha azok lennének. A nőrévek még ugyanazt a keresztnevet is használják. Ez abból kifolyólag lehetséges, hogy mindkettejük neve Candace-Brooke és Candace-Baylee, Brooke lányát pedig Candace-Acenek hívják.

A lányok elmesélték, hogy szinte minden ébren töltött percet együtt töltenek. Van pár dolog, amit közösen is használna, ilyen például a borotva, a fogkefe, de még a fehérnemű is.

Fel is teszik a kérdést, hogy “Melyik nővér nem osztja meg a fehérneműjét a másikkal?”. A videó felkerült youtube-ra, ahol egy felhasználó a következő választ adta eme kérdésre: “Az, aki nem akar nemibetegséget vagy fertőzést elkapni”

“Ugyanabban a szobában laktunk, mindig egy ágyban aludtunk és minden percet együtt töltöttünk. Ez most is így van.” – mondta Baylee.

A lány egyénként szemrebbenés nélkül fekszik be Brooke és férje hitvesi ágyába, aminek a férfi annyira nem örül. Sőt azt mondta, hogy Baylee átlépi a vendégszeretet határait. A férfi választás elé kényszerítette a lányt, hogy vagy ő, vagy a testvére, ám Brooke nem akar választani köztük.

Howard Lee, a TLC elnöke a műsor megjelenés előtt a következőt nyilatkozta:

“Nagyon sokan vágynak arra, hogy szoros kapcsolatot ápoljanak a családjukkal. A TLC-n keresztül szerettük volna bemutatni, hogy milyen kapcsolatok vannak a világban.”

Az “Extrém Sisters” műsor olyan nővéreket mutat be, akik szó szerint elválaszthatatlanok. Kötelékük nyers, őszinte és kissé szokatlan. Ezek a testvérek egy másik szintre emelik a testvériség fogalmát.

A műsor április 25-én kerül a TLC képernyőjére.

Íme az előzetes:

Te el tudnád képzelni, hogy a testvéreddel így élj?

Ezt is olvasd el