KeződoldalCelebA világ leghíresebb női, így mennek le a sarki boltba egy üveg...

A világ leghíresebb női, így mennek le a sarki boltba egy üveg tejért!

-

A hírességeket elnézve egyes rendezvényeken, azt látjuk, milyen csodálatosak, hiszen tökéletes a frizurájuk, sminkjük, manikűrjük, ruhájuk és a többi. Nem is csoda, hiszen egy egész csapat kíséri útjukat egy-egy fontosabb esemény alkalmával. De mi a helyzet akkor, amikor teljesen “hétköznapi” életet élnek a kameráktól távol? Vajon akkor is profik veszik őket körbe, mikor elmennek a boltba, hogy csak vegyenek egy liter tejet? Nos nem kell már találgatni, mert mi összeszedtünk néhány sztárt, akik nem félnek megmutatni, hogy mennek el a boltba.

Jennifer Aniston még a kisboltba is csinosan öltözik fel, és feldobta megjelenését egy napszemüveggel, ami persze azért szükséges, hogy senki sem ismerje fel.

Nicole Kidman az egész családjával karöltve megy vásárolni, és amint látjuk, ő sem veti meg magától a divatos darabokat ha bevásárlásról van szó.

Jennifer Lawrence olyan lazán kezeli a divatot, hogy még az sem érdekli, ha a lesifotósok, ilyen képeket kattintanak el róla, mikor hazafelé jön a boltból.

Victoria Beckhamnek lételeme a divat, ezért nem is meglepő, ha egy ilyen elegáns viseletbe megy zöldséget válogatni.

Jennifer Lopez lazára veszi a figurát, ő egyáltalán nem rittyenti ki magát, ha bevásárlásról van szó.

Julia Roberts annyira magával ragadja az embert, hogy még egy ilyen laza szerelésben is jól mutat.

Reese Witherspoon imádja a szoknyákat és ha teheti még a boltba is ebbe megy.

 

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...