KeződoldalCeleb"Álomszép teste van, de az arca, mint egy bohócé." - Kinevetik az...

“Álomszép teste van, de az arca, mint egy bohócé.” – Kinevetik az arca miatt a különleges modellt.

-

A fiatal szépséget sztárolja a közösségi média. 30 éves, de már 4 és fél millióan követik Instagramon, ami nem rossz teljesítmény. De vajon mivel érdemelte ezt ki?

Alexis 1988-ban született Olaszországban. Repüléstechnikai mesterképzést végzett, majd a tanulmányai befejeztével Ausztráliába költözött. A posztjainak hála belecsöppent a modellkedés és az influenszerkedés világába. Most már ezzel keresi a kenyerét.

A kisasszony azonban meglehetősen megosztja a közvéleményt. A teste már-már mesés, de az arca nagyon különleges. Egyesek szerint az egész nő egy hatalmas plasztikai mutyikolás. Itt-ott valóban “hozzányúltak”, de ennek megítélését mindenki saját maga döntse el.

Azt mondják rá, hogy egy szupermodell teste van, melyhez egy bohócpofa társult. Ezt a duzzadt ajkai és a különlegese orra miatt kapja. Igazából ma már a szépség megítélése nagyon “elkorcsosult”.

Az internetet és a közösségi médiát elárasztják a “tucatlányok”. Érdekesebb és izgalmasabb, ha valaki egy kicsit különlegesebb, mint a többiek.

Mondjuk meg kell jegyeznünk, hogy Alexis nem a szégyenlős fajta. Nem zavartatja magát ruha nélkül, aminek nagyon örülnek a pasik.

Szerintetek jól néz ki?

Még egy videóklipet is sikerült találni róla.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el