KeződoldalEmberekAnyák, akik mindent megtesznek azért, hogy gyermekeik élete tökéletes legyen

Anyák, akik mindent megtesznek azért, hogy gyermekeik élete tökéletes legyen

-

Az anyák mindent megtennének azért, hogy gyermekeik boldogok legyenek. Ezek a nők képesek mindent feláldozni családjuk érdekében, na és persze, szeretik emlékeztetni is őket erre a tényre. Cikkünkből megtudhatod, hogy meddig képes elmenni egy anya annak érdekében, hogy gyermekei életét tökéletessé tegye.

Kate Siegel édesanyja naponta száz üzenetet küld lányának.

Kate szerint az anyák bármilyen trükköt képesek alkalmazni a kívánt eredmény elérése érdekében. A lány könyvében azt írja, hogy igazán jól az anyaméhben érezte magát. Édesanyja a terhesség kilenc hónapja alatt, a magzat jobb fejlődése érdekében minden káros dolgot megtagadott magától és mindennap egy órán át Shakespeare műveket olvasott neki.

Anyja még egy hamis személyigazolványt is szerzett tizenkét éves lányának azért, hogy Kate bejuthasson egy nagy presztízsű sporttáborba, oda ugyanis csak tizenhat év feletti gyerekek mehettek.

Kate közösségi oldalán osztja meg édesanyja üzeneteit, amelyek nagy visszhangot keltenek követői körében.

Sarah Cottrell minden rendelkezésre álló eszközzel védi gyermekét.

Az amerikai nő, Sarah Cottrell nyilvánosan túlságosan védelmező anyának nevezi magát. Az édesanyát nem érdekli, mit gondolnak róla mások. Amikor legidősebb fia sírva ment haza az iskolából, mert az idősebb gyerekek a buszon kigúnyolták őt, azonnal felhívta a busztársaságot és panaszt tett.

Gyermekei még olyan játékokkal sem játszhatnak, amelyek valódi fegyvernek tűnnek. Mivel a család csakis különleges, hirdetésmentes csatornákat néz, elkerülik azt is, hogy a gyerekek a reklámokban látott játékokat követeljék tőlük.

A Martin család a szabad nevelés radikális módszerét alkalmazza.

Nincs iskola, nincs vizsga, nincs házi feladat, nincs ütemezett étkezés és nincs lefekvés este tíz óra előtt. A legtöbb gyermek számára ez egy álom, de egy amerikai családban ez a valóság. A 39 éves Dayna és a 42 éves Joe nem ragaszkodnak a nevelés szokásos módjához.

A gyerekeknek nem kell iskolába mennie, akkor kelnek fel, amikor akarnak. Csakis azt csinálnak, amit akarnak és érdekesnek találnak.

A család minden egyes tagjának megvan a saját táblagép. Dayna egyik fia aktívan részt vett egy játékban, szülei pedig még egy gamer-találkozóra is elvitték őt, hogy megismerkedhessen a játék alkotójával. Nem sokkal később a fiú érdeklődése az online játék iránt alább hagyott.

Az étkezések is teljesen más körülmények között zajlanak. A gyerekek csak akkor esznek, ha éhesek és csak azt, amit szeretnének. Ha egész nap fagylaltot ennének, akkor azt esznek. Mind a négy gyermek akkor zuhanyozik és mos fogat, amikor akar és annyiszor, ahányszor csak akar.

A gyerekek, szüleik véleménye szerint okosabbak, mint más azonos korú gyerekek, valamint jobban és nagyobb tisztelettel viselkednek a felnőttek és egymás iránt is.

Egyes anyák hagyják, hogy gyermekeik úgy öltözködjenek, ahogy akarnak.

Egy Caitlyn nevű, amerikai nő megengedi lányának, hogy olyan ruhát viseljen, amilyet csak akar.

A nő elmondása szerint még mindig fülébe csengenek édesanyja szavai:

“Biztos, hogy ezt akarod felvenni?”

“Illenek ezek a ruhadarabok egymáshoz?”

“Így kimész az utcára?”

A nő ezáltal úgy érezte, hogy nincs stílusérzéke és soha nem a megfelelő ruhát választotta magának. Ennek köszönhetően ma csak pólót és farmert visel. Caitlyn más jövőt szeretné a lányának, ezért soha nem kritizálja választását.

Náluk csupán egyetlen szabály van, mégpedig, hogy télen nem viselhet lenge ruhát, nehogy megfázzon.

Bónusz: A fent említett Kate édesanyjának őrült üzenetei

1.

2.

3.

“Kate ma a Strarbucksban voltam egy barátommal, amikor összefutottam egy jóképű fiatalemberrel. Ő elmesélte, hogy ügyvédnek tanul a Yale-en. Megmutattam neki a képedet és megadtam a telefonszámodat.”

“Anya, nem adhatod meg a számom idegen embereknek.”

“Csak egy szót írok kislányom, YALE.”

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...