KeződoldalCelebArnold Schwarzenegger fia olyan dögös, hogy a nők odavannak érte

Arnold Schwarzenegger fia olyan dögös, hogy a nők odavannak érte

-

Arnold Schwarzenegger 1947. július 30-án látta meg a napvilágot Stájerországban. A Terminátor sztárja bár osztrák származású, mégis világhírű amerikai színész lett belőle., később pedig ő lett az USA Kalifornia államának 38. kormányzója. “Az osztrák tölgy” becenéven ismert színésznek akadtak gondjai az Egyesült Államokban, ugyanis rendkívül furcsa akcentusa évekig akadályozta az előre lépésben. A világsikert az 1982-es Conan, a barbár című film hozta meg számára, de humoros szerepekben is kipróbálta magát, nem is kis sikerrel.

Schwarzenegger felesége, Maria Shriver volt, aki John F. Kennedy, volt amerikai elnök unokahúga. Mariától négy gyermeke született. 2011 májusában azonban kiderült, hogy a színésznek van egy tíz éves, házasságon kívül született gyermeke, korábbi házvezetőnőjüktől. A fiú nem vette fel híres apja vezetéknevét, így Joseph Baenaként ismert. A botrány kitörése után Schwarzenegger és felesége beadták a válókeresetet, de egyikük sem erősítette meg, hogy a színész hűtlensége állt-e a háttérben.

Joseph Baena, Schwarzenegger szerelemgyereke édesapjától örökölte a testépítés iránti szenvedélyét.

A színész és Maria gyermekei nem követték apjukat a testépítésben, így Joseph az egyetlen, aki édesapja nyomdokaiba lépett. Arnold elnyerte a Mr. Universe címet is és bár Baena még nem ért el erre a szintre, nem adja fel. Közösségi oldalán osztja meg eredményeit és legújabb fotóit, amin póló nélküli testét is büszkén megmutatja.

A fiatalember édesanyja Mildred Patricia Baena, aki nem mondta el fiának, hogy ki a valódi apja. Mindezt csak akkor osztotta meg vele, amikor iskolába kezdett járni. Az anya házvezetőnő volt a színész otthonában és ez idő alatt folytattak viszont egymással. Joseph szakácsként végzett és Bakersfieldben nőtt fel. Tanulmányait azonban nem fejezte be a szakács mesterséggel, hanem a malibui Pepperdine Egyetem hallgatója lett.

Napjainkban pedig már elit körökben mozog.

Baena rendszeresen edz édesapja társaságában, aki rendkívül büszke fiára.

Ezt is olvasd el