Áruld el melyik hónapban születtél, elmondom milyen életed szerelme!

Ha alaposabban feltérképezzük önmagunkat és a velünk egy hónapban születetteket könnyen rádöbbenhetünk, hogy nem csak a természetünkben és világnézetünkben, de személyiségjegyeinkben is nagyon hasonlóak vagyunk.
Vannak, akik érzékenyebbek, vannak, akik egy kis humorral felül tudnak kerekedni a hétköznapi bosszúságokon.
Egy biztos, jellemvonásaink, terveink és a dolgok közt felállított fontossági sorrendünk nem egyforma, ezért nem mindegy, hogy ki milyen típusú párt választ magának egy életre.

Ehhez nyújt segítséget cikkünk, melyben eláruljuk, bizonyos hónap szülötteihez, milyen típusú társ illik a legjobban!
A legfőbb belső tulajdonságokat vesszük figyelembe, hiszen ezek mégis fontosabbak, mint a külső jegyek!

A januárban születetteknek olyan pár való, aki hasonló gondolkodású, mint ők!

Az év első hónapjában születettek nagyon ambiciózus személyiségek. Ezért párválasztás során vedd figyelembe, hogy partnered ugyanolyan tervekkel teli, kihívásokat kedvelő személy legyen, mint te. Találj olyan személyt, aki az élet minden területén melletted áll, inspirál téged, de ha szükséged van rá támaszként is megállja a helyét!

A februárban születtetteknek olyan társat érdemes választaniuk, aki nem akarja őket megváltoztatni!

Független, büszke és kreatív személyiség vagy, aki mindig kíméletlenül őszinte, leginkább önmagához. Sosem próbálsz másnak látszani, mint aki valójában vagy. Így mindenképp olyan társ illik hozzád, aki elfogad olyannak, amilyen vagy és semmiben sem kíván megváltoztatni!

Márciusban születtél? Akkor gondoskodó pár után kell nézned!

Empatikus vagy és nagy a szíved, megérdemled hogy olyan ember álljon melletted, aki gondoskodni akar rólad. Válaszd azt, akinek nem a munka és a haverok, hanem te vagy az első és ez nem okoz neki semmilyen fennakadást! Rengeteg jót teszel környezetedben, de neked is kell egy őrangyal!

Az áprilisiaknak egy energikus és életvidám társ kell!

Mindig pozitív, lendületes, mosolygós ember vagy és ezt mások nem tudják hova tenni? Ne is törődj velük. Találd meg a másik feled, aki mindig a megoldást és nem a problémát látja a dolgok mögött és akivel képesek vagytok a leglehetetlenebb helyzetekben is mosolyra fakadni. Semmiképp se válassz magának való, félénk társat, mert csak visszahúzna téged!

A májusban születtetteknek olyan partner dukál, aki lelkük minden apró titkát megérti!

Határozottságod zavarba ejtő, mindig tudod, mit akarsz és soha nem érzed annak szükségességét, hogy bocsánatot kérj. Válassz olyan partnert, aki megértő és könnyedén kezeli makacsságod, nem tolakodó és tudja, hogy mikor vágysz egy kis gyengédségre. Kerüld azokat, akik nem képesek pár órát sem egyedül eltölteni és túlzottan ragaszkoó típusok!

A júniusiaknak jobban számít a humorérzék, mint a külső!

Annak ellenére, hogy másoknak laza, könnyen barátkozó embernek tűnsz, nehezen engeded igazán közel magadhoz az embereket. Ha úgy érzed azonban, hogy a megfelelő embert sodorta melléd a sors, érdemes olykor lenyelni a büszkeségedből és átlendülni a nehézségeken. Állapodj meg olyan társ mellett, aki méltón szeret, és mindig tudja, mivel csaljon mosolyt az arcodra.

A júliusiaknak a szórakoztató és sokszínű egyéniséggel rendelkező jelöltek valók!

Barátságos jellemed mindig melegséget áraszt, ezért sokan vonzódnak hozzád. Találd meg a jelentkezők közt azt a társat, aki tudja kezelni a sebezhetőségedet, és aki megérti azt, hogy körülötted a dolgok bizony percenként változnak! A pozitív és élénk emberek, akik nem félnek visszatérni gyermeki énjükhöz pont az alkalmazkodás specialistái!

Ha augusztusban láttál napvilágot, válassz olyat, aki igazán téged lát!

Bátor, vezető típusú, határozott ember vagy, de veled is előfordul, hogy elbizonytalanodsz és fogalmad sincs, mit is szeretnél valójában. Fűt a megfelelési kényszer, nem elégszel meg a majdnem tökéletessel, így sokszor nem vállalod fel valódi önmagad. Válassz egy olyan társat, aki ismeri az igazi éned és a maszkod, illetve feltétel nélkül fogad el!

A szeptemberiek az érzékeny és jó kommunikációs képességű embereknél próbálkozzanak!

A magabiztosság nagykövete vagy, bízol a saját képességeidben, céltudatosságod példaértékű. Sajnos túlontúl kritikus vagy és néha előbb jár a szád, mint az eszed, ami nagy galibákat okoz az életedben. Ezért mindenképp olyan társat keress, akinek önbizalma erős és nem túl sértődékeny.

Ha októberben születtél, válassz olyat, aki „belelát” a gondolataidba!

A legközvetlenebb emberek közé tartozol, mindig szeretet és barátság vesz körül, mégis túl sokat rágódsz azon, hogy mit gondolnak rólad mások. Időnként pesszimista gondolataidat támadnak, jellemzően túlkomplikálsz és túlreagálsz dolgokat, így olyan társra lesz szükséged, aki képes neked bebizonyítani, hogy önmarcangolásod felesleges és könnyen visszatérít a harmonikus kerékvágásba!

Novemberieknek a kiegyensúlyozottság a nyerő!

Mindig úton vagy, mindig jár az agyad, hihetetlenül pörgős életet élsz, mindig sok a tennivalód. Nem szereted olyan hétköznapi dolgokra pazarolni az időd, mint házimunka, főzés, bevásárlás, így válassz olyan társat, aki képes önállóan gondoskodni magáról, nem várja el tőled a rutinfeladatokat, de szívesen veled tart, amikor kikapcsolódásra vágysz!

December szülötteinek az igazi társ nyugalmat és békét ad!

Rendkívül aktív és vállalkozó szellemű ember vagy, gyakran túlvállalod és túlhajtod magad. Ezért mindenképp olyat társ mellett horgonyozz le, aki szintén aktív, mégis fel tudja hívni a figyelmet és megálljt tud parancsolni a túl sok tehernek, ami rád nehezedik, valamint nyugalmat és megértést hoz el számodra!

Szerintetek is olyan társ való mellétek, amit a cikkünkben javaslunk?

Véleményeteket várjuk kommentben!

Add Comment