A létező egyik legjobb vígjáték három évtized után végre megkapja a várva várt folytatást.

Az Amerikába jöttem című vígjátékról van szó, ahol a főszereplő Eddie Murphy volt. A jelenleg 57 éves komikus rengeteg más filmben is szerepelt, amik szintén világklasszisok lettek, például Dr. Doolittle, a Beverly Hills-i Zsaru, a Bölcsek Kövére… stb. Ám mégis az egyik legjobb és legviccesebb az 1988-as Amerikába jöttem. A filmben Murphy megcsillogtatja tudását és tehetségét, ami nagyon elnyerte a nézők szimpátiáját. Minden van benne, ami egy vígjátékhoz szükséges.

A filmben egy gazdag herceg, Eddie Murphy feleséget keres magának, de olyat szeretne, aki tényleg önmagáért szereti. Ezért arra az elhatározásra jut, hogy elutazik Amerikába szerencsét próbálni, hűséges társával Arsenio Hall-al. A fiúk szerény körülmények között, élnek, mert Eddie nem akarja, hogy megtudják egy gazdag herceg. A film tele van komikus jelenetekkel, amik könnyeket is csalhatnak az ember szemébe a nevetéstől. Hatalmas sikereket ért el, sőt még Oscar-díjra is jelölték a John Landis által rendezett filmet.

A minap azonban felröppent egy pletyka, amit ennek a filmnek a legnagyobb rajongói igencsak díjazni fognak.

De előtte nézzük meg a legnépszerűbb jelenetet a filmből:

Nos, nem olyan régen Eddie Murphy nyilvánosan is bejelentette, hogy Craig Brewer rendezővel karöltve elkezdtek dolgozni az Amerikába jöttem második részén. A rendező neve azért lehet ismerős mert már több klasszikust is feldolgozott, például a Footlose-Gumiláb, a Lánc, valamint a Nyomulj és Nyerj! című filmeket. Azért esett Eddie választása Craig-re mert a 2018-as Dolemite is My Name című filmet együtt készítették és mindketten nagyon pozitív dolgokat mondtak egymásról. Úgy tűnik a forgatások alatt megtalálták a közös hangot, így Eddie biztos, hogy az ikonikus film folytatásában remek partnere lesz a rendező.

Az tuti, hogy Murphy visszatér a filmbe, ám a többi karakterről nincs információnk. Sőt arról sincs semmilyen hír, hogy miről fog szólni a következő rész.

Bár nincs kizárva, hogy Eddie fiáról fog szólni, aki pontosan úgy járt mint anno apja, és elmegy Amerikába feleséget keresni, ahová lehet apját is viszi. A másik lehetőség, ami hatalmas csavar lenne a sztoriban, hogy újfent Murphy megy Amerikába, mert felesége, a királyné elhagyta őt.

A tervek szerint 2-3 éven belül debütál majd, amit valószínű minden rajongó meg fog nézni. Ti mit szóltok ehhez?