KeződoldalEmberekAz esküvője napján hunyt el a 21 éves fiatal nő - A...

Az esküvője napján hunyt el a 21 éves fiatal nő – A család teljesen összetört

-

A legtöbb nő, már kislány korában elkezdi tervezni, hogy milyen lesz az álomesküvője, hogy fog kinézni az a férfi, akihez hozzámegy, milyen belső értékei lesznek, mikor fognak összeköltözni és így tovább. Vannak olyan hölgyek, akik mindent egyedül terveznek, szerveznek meg, míg mások rendezvényszervező vagy épp a család segítségét kérik. Akárhogy is, szeretnék, ha ez lenne életük legszebb napja. Sajnos azonban néha előfordul, hogy olyan nem várt események következnek be, amire senki sem számít. Cikkünkben Chloe Askey szomorú történetét hoztuk el nektek.

Chloe egy 21 éves fiatal nő, akinek legnagyobb álma az volt, hogy hozzámenjen szerelméhez, Hakeemhoz ám egy októberi napon, pont nagyon rossz híreket kapott. Az orvosok petefészekrákot diagnosztizáltak nála, mely után nem sokkal megkezdték a kemoterápiás kezelését.

A folyamatos kezelés ellenére a nő állapota nem javult, ezért családjával terveket készítettek. Mielőtt állapota rosszabbra fordult volna úgy döntöttek, hogy megtartják szerelmével az esküvőt. A pár és a család is április 12-ét tűzte ki a “nagy” napra, ám ami ez után következett arra nem számítottak.

Hakeem, édesanyja, Kerry Patel arról mesélt, hogy két nappal a 21. születésnapja után elkezdte a kemoterápiás kezelést, ami nagyon nehéz volt számára. Fia végig mellette állt és támogatta őt a legrosszabb pillanatokban is.

A koronavírus járvány megnehezítette a lánynak, hogy a kezelése között olyan tevékenységeket végezzen, amit nagy valószínűséggel később már nem tehet meg. Chloet meg kellett műteni, ám nem sokkal később állapota újfent romlani kezdett. Pénteken azt mondták a családnak, hogy hazaengedik, de még mindig nagyon rosszul volt. Senki sem gondolta, hogy már csak három napja van hátra.

Április 12-én lett volna a nagy napuk, de sajnos akkor érte utol őt a halál és hunyta le örökre szemeit. Még a boldogító igent sem tudta kimondani, még ha csak rövid ideig is tartott volna.

Chloe igazi állatbarát volt. Két éve kezdte meg munkásságát a Sheffieldi Anstonban található Thornberry Animal Sanctuary nevű állatmenhelyen. A csapat szerves része volt a fiatal lány, mondhatni családtag. A menhely vezérigazgatója, Helen Connelly elmondta, hogy Chloe több volt, mint munkatárs, így nagyon szomorúak voltak mikor kiderült, hogy nagyon beteg.

“Gondoskodó volt, mindig törődött az állatokkal, nagy lelkesedéssel é boldogsággal próbált új otthont találni ezeknek az állatoknak. Valódi kapcsolatot ápolt az egyik menhelyi cicával, Tigrissel. Egy online naplót is vezetett neki, amit a közösségi oldalakra posztolt ki. Amikor ránézek a cicára, mindig Chloe jut eszembe.” – mesélte az igazgató.

“Nagyon boldog lány volt, és kimondottan foglalkoztatta őt mindenféle állat, de a macskák voltak a kedvencei. Volt lehetősége elutazni egy főiskolai csoporttal Afrikába, ahol nagymacskákkal dolgozhatott együtt. Úgy gondolom, hogy karrierjét ott szerette volna beindítani, mert mindig is érdekelte őt a vadon élő állatok világa is.” – folytatta.

Chloe az állatmenhelyi feladatok mellett egyetemi tanulmányokat is folytatott állatgondozás és gazdálkodás szakterületen. Állatjóléti diplomát szeretett volna, s abban is akart kiteljesedni. Helen azon dolgozik, hogy megfelelő helyet találjon az új épületben Chloe emlékére.

Mindenkit mélyen lesújtott a fiatal lány halálhíre, és egy emberként gyászolják őt.

Ezt is olvasd el