KeződoldalEmberek"Az Év Nagymamája" díj nyertese - Gyors döntést kellett hozni a pezsgő...

“Az Év Nagymamája” díj nyertese – Gyors döntést kellett hozni a pezsgő és a baba között

-

A Twitteren futótűzként terjed egy rövid videó, amiben egy nagymamának kellett hirtelen döntést hoznia. Egy pohár pezsgőt vagy unokáját hagyja a földre zuhanni? Nyilván hatalmas dilemma lehetett, a döntést pedig villámgyorsan kellett meghozni.

A gyermek nagymamája egy kanapén üldögélt, az előtte lévő dohányzóasztalon pedig két pohár pezsgő. A nagyi éppen kis unokáját fogja, amikor a kicsi megfogja az egyik pohár pezsgőt és lerántja az asztalról. Ekkor jönnek a nagymama pillanatai, akinek döntenie kellett, méghozzá gyorsan. A pezsgőt mentse meg vagy unokáját attól, hogy ne essen el?

A döntés nehéz, de a nagyi egy pillanatig sem habozott, a pezsgőt választotta. Íme az esetről készített videofelvétel.

A döntés joga mindenkit megillet, de mindenki maga tudja, mit tenne ilyen esetben. A hozzászólok persze nem kíméltek a nagyit, aki unokáját elengedve az alkohol után nyúlt.

A felvételt eredetileg az Imgurra töltötték fel, azzal a szöveggel, hogy az “Év Nagymamája” díj nyertese.

A videó feltöltője sem hagyta szó nélkül a dolgot, még odaírta azt is, hogy “Nincs gond srácok, megmentettem a poharat és az utolsó kortyot”. Továbbá hozzátette, hogy a babának sem esett baja. Sőt, azt is meg kell említeni, hogy a törött pohár nagy veszélyt jelentett volna a babára nézve.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...