KeződoldalEmberekAz idős bácsi a tévében mondta el, hogy sajnos nincs senkije -...

Az idős bácsi a tévében mondta el, hogy sajnos nincs senkije – Még aznap hatalmas meglepetés várt rá

-

A 78 éves Terrence, aki az észak-angliai nagyváros, Oldham külkerületében él, egy reggeli műsorban mondta el, hogy rettenetesen egyedül érzi magát és otthonában még karácsonyfája sincsen.

A műsor házigazdája helyi diákokkal együtt még aznap felkerekedett és meglátogatták az idős férfit. Nemcsak, hogy meglátogatták, de egy karácsonyfát is vittek az öreg úrnak.

Terrence nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor meglátta a váratlan vendégeket. A diákok feldíszítették a fát, búcsúzóul pedig a Csendes éjt énekelték el a bácsinak.

Terrence a műsorban azt is elmesélte, hogy régen minden karácsony alkalmával az édesanyjához ment, aki főzött neki, ő pedig apró ajándékokkal lepte meg őt. Édesanyja szintén nagyon magányos volt, ugyanúgy, ahogy ő maga, valamint senki más nem ajándékozta meg, csakis ő.

Most viszont ő az, akinek meg kell küzdenie az egyedülléttel. Idén karácsonykor azonban egy kilencven éves, demenciában szenvedő asszonnyal fog együtt vacsorázni, akivel a helyi öregek otthonában ismerkedett meg önkéntes munkája során. Elmondása szerint ez a tevékenység rengeteget segít lelki állapotán.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...