KeződoldalEmberekAz igazi férfi öt ismertetőjele, amellyel a gyengébbik nem képviselői is egyetértenek

Az igazi férfi öt ismertetőjele, amellyel a gyengébbik nem képviselői is egyetértenek

-

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiaknak bizony vannak elvárásaik a nőkkel szemben. Nos, ez fordítva is pontosan így van. Minden esetben komoly elvárásról van, tehát nem pusztán arról, hogy a koszos zokni a szennyesbe kerüljön, ne pedig a padlóra. A következőkben megmutatjuk egy igazi férfi öt ismertetőjelét, amelyekkel a gyengébbik nem képviselői teljes mértékben egyet értenek.

Komolyan veszi a nőt

A férfinak természetesen el kell ismernie, ha egy nő jobb nála valamiben. Ez nem jelent semmi mást, pusztán jogos elismerésről van szó. Egy igazi férfi soha nem verseng egy nővel, ugyanis az ilyen versengés újra gyerekké teszi őt, vagyis teljesen komolytalannak látszik választottja előtt.

Legyen lovagias

Léteznek olyan gesztusok, amelyek a tisztelet jelei. Mondani nem elég, hogy a férfi tiszteli a nőket. Meg kell tenni bizonyos dolgokat ahhoz, hogy a férfi elnyerje a nő bizalmát. A mai világban már nem divat hazakísérni egy hölgyet, kinyitni előtte az ajtót vagy előzékenynek lenni. Az igazi férfi azonban, azokkal a nőkkel is így tesz, akiknek nem udvarol. A nő szereti, ha gondoskodnak róla, odafigyelnek rá és minden rezdülésére, sőt, néha megmentik őt saját magától.

Az igazi férfi nem gyáva

Az a leggyávább férfi, aki anélkül ébreszt a nőben szerelmet, hogy szándékában állna szeretni őt. A férfinak áldozatot kell hoznia a nőért, bizonyos dolgokról le kell mondani a kiválasztott kedvéért. Túl kell lépnie önzésén és komfortérzetén. Mindezt pedig anélkül, hogy veszteségként élné meg vagy megalázónak tartaná.

A nők nem szeretik a gyáva férfiakat. A félelem ugyanis aljasságra kényszerítheti az embert. Amikor a félelem elhatalmasodik a férfiban, akkor képes visszaélni a mentális és fizikai előnyével. A bátor férfi soha nem jut el odáig, hogy visszaéljen a nő neki megszavazott bizalmával.

Nem jár tévutakon

Sokszor hallhatjuk, hogy a nők mindig a rossz fiúkba szeretnek bele, de a jó fiúkhoz mennek feleségül. A férfiak szerint vannak nők, akik csak az anyagi javakra buknak. Nos, mindkettőben van egy kis igazság. A zenészek, művészek és még sorolhatnánk, sokkal könnyebben létesítenek párkapcsolatot, mint a többi férfi. Ezek a szempontok azonban csak a sekélyes nőknél jönnek be. Azt pedig tudnunk kell, hogy nem minden nő ilyen, így a férfiaknak ennél többet kell nyújtania ahhoz, hogy meghódítsák kiszemeltjüket.

Csendes, szeretettel teli dominanciája van

Ha a nő látja a férfiban a dominanciát, akkor könnyebben beadja a derekát. Ehhez viszont az is kell, hogy a férfi kordában is tudja tartani domináns viselkedési formáit. A nőknek nincs szüksége kakaskodásra, arra, hogy ez a domináns viselkedési mód kellemetlen vagy éppen illetlen helyzetbe hozza őket, főleg egy nyilvános helyen.

A férfi domináns viselkedésével nem alázhatja meg a nőt, nem tudathatja vele, hogy hol a helye. Viszont, ha egy férfi valóban férfiként viselkedik, akkor a nőnek mindezt meg kell köszönnie és nem utolsósorban értékelnie.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...