KeződoldalEgészségAz orvosok azt mondták soha nem lehet gyerekem - "Sokkolt mikor kiderült,...

Az orvosok azt mondták soha nem lehet gyerekem – “Sokkolt mikor kiderült, hogy ötös ikreket várok”

-

Nincs is annál szörnyűbb dolog, mint mikor egy nő megtudja, hogy soha nem lehet gyermeke, mert a szervezete nincs felkészülve rá és nem arra lett teremtve. Ez a hír iszonyatosan el tudja keseríteni őket, hiszen szinte minden nőben ott él az anyai ösztön, ami csak arra vár, hogy feltámadjon. Persze az orvosok nagyon csekély esélyt szoktak azért adni, mert előfordulhat, hogy megtörténik a csoda, amire mindig vártak. Pontosan ez történt cikkünk főszereplőjével is.

Hannah Merton elment nőgyógyászhoz, aki megállapította, hogy meddő és soha nem lehet gyereke. Ennek ellenére, férjével együtt mindent megpróbáltak, hogy valamilyen úton módon sikerüljön a babaprojekt, de egy ideig nem jött össze. Utolsó lehetőségként döntött úgy, hogy kipróbálja az úgynevezett Letrozole nevű gyógyszert, ami elősegíti az ovulációt, ám az ő esetükben az esély szintén nagyon kevés volt.

Hannah történetüket egyébként TikTokon osztotta meg a követőivel, akik teljesen ledöbbentek, mikor megtudták, hogy a házaspárnak mégis sikerült összehozniuk a babát. A legérdekesebb az egészben, hogy Hannah és férje ötös ikreket vártak. A követők persze egyből azt gondolták, hogy mesterséges megtermékenyítés útján jött össze a gyerek, de Hannah elmondta, hogy erről szó sincs. A teherbe esésének semmi köze a mesterséges megtermékenyítéshez.

Meglepődtek, mikor megtudták, hogy ötös ikreket várnak, mivel egyébként egy mesterséges megtermékenyítésnél 10% esély van a sima ikrekre és 1% a hármas ikrekre. Mikor az orvos közölte vele velük, hogy 5-en vannak sokkos állapotba kerültek.

Az öt kisbaba születése óriási öröm volt számukra, de sajnos a boldogságuk nem tartott sokáig, ugyanis az öt pici közül egy, név szerint Meredith három napon belül elhunyt. Hannah így beszélt a szomorú és fájó időszakról:

“Szegénynek nem fejlődött ki rendesen a tüdeje, de ameddig tudott, kitartott és harcolt. Ameddig én lábadoztam, addig Jake ott volt mellette, és elnevezte. Felhívtam telefonon és megkértem, hogy tegye a füléhez a telefont. Mondtam a kisbabámnak, hogy harcoljon, ameddig tud, majd újra és újra elmondtam neki mennyire szeretem.” – mondta Hannah.

Annak ellenére, hogy néhány órával a születése után stabilizálódott az állapota és másnap jobban érezte magát, később, a délutáni órákban a kis tüdeje összeesett.

“Soha nem gondoltam volna, hogy elveszítem, annak ellenére, hogy milyen beteg volt. Ez az egyik olyan dolog, amit folyamatosan mantrázol magadnak, hátha Isten megsegít és túléli. Három nappal a születése után mindenkit felhívtunk, hogy jöjjenek a kórházba és búcsúzzanak el a kis Meredithtől. Március 8-án, 17: 05-kor vette utolsó lélegzetét a kislányom, majd a karjaimban távozott az angyalok közé. Az életünk soha nem lesz ugyanolyan, mint előtte.”

A négy kicsinek egy ideig még bent kellett maradnia a kórházba, de mára már szerencsére otthon vannak és szépen növögetnek. Hannah és férje a szívük mélyén bíztak abban, hogy egy nap rájuk mosolyog a szerencse és kibővül a családjuk annak ellenére is, hogy az orvos csekély esélyt látott rá.

Ismersz olyat, akinek szintén azt mondták, hogy meddő mégis lett gyermeke?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...