KeződoldalDivatAz őszi időszak 7 anti-divatja, aminek jobb, ha búcsút intesz

Az őszi időszak 7 anti-divatja, aminek jobb, ha búcsút intesz

-

A különböző divatirányzatok évről-évre előrukkolnak valami újdonsággal. Ezek között természetesen előfordulnak olyanok is, amik nem lesznek túl népszerűek, érthető módon. Minden évszaknak megvannak a maga sajátos trendjei, de mi most csak az őszi divattal foglalkozunk és elmondjuk, hogy mely ruhadarabokat érdemes hanyagolni.

1. A túl nagy sálak

A túl nagy sálak egy időben nagyon divatosak voltak, de hamar ki is ment, mivel az emberek rájöttek, hogy torzítja a testarányokat.

2. Világos nadrágok

A nagyon világos nadrágok rendkívül kényesek… ezért is hordják őket leginkább nyáron, hiszen az őszi esős időszakban minden apró kis folt meglátszódik rajta. Célszerű ilyenkor a sötétebb színeket választani.

3. Alul szétálló kabát

Természetesen ennek is megvan az előnye, például, hogy szűkíti a csípőt. Viszont csak nagyon kevés nőnek áll jól, leginkább az alacsonyabb növésűeknek. Ha teheted, válassz inkább valamilyen más stílusú kabátot.

4. Dzsekik és kabátok prémekkel

Ezen sem kell csodálkozni, hogy gyorsan kiment a divatból, ugyanis rendkívül komolytalan és silány látványt nyújt. Erre szintén hamar rájöttek az emberek.

5. Nagyméretű, leopárdmintás ruhadarabok

A leopárdmintás ruháknak megvan a maga varázsa, de mint oly sok mindenben, ebben az esetben is a kevesebb több!

6. Hálómintás harisnya

Amikor divatba került, még talán csábítónak is tartották. Manapság azonban már inkább számít vulgárisnak, mintsem vonzónak.

7. Hátsó cipzáros nadrágok

Nem csoda, hogy nem terjedt el az emberek körében az efféle nadrág, hiszen azon túl, hogy nem épp esztétikus, még kényelmetlen is. A divat újabb zsákutcája. 🙂

Neked mi a véleményed? Írd meg hozzászólásban!

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...