KeződoldalEmberekBarátai éveken át szekálták, nem bírta tovább a nyomást - Véget vetett...

Barátai éveken át szekálták, nem bírta tovább a nyomást – Véget vetett a fájdalmainak örökre.

-

Szívszorító mikor egy szülőnek idő előtt búcsút kell vennie a saját gyermekétől. Sajnos az utóbbi időben egyre több olyan esetről hallunk, mikor a gyermekek életüket vesztették, hol baleset következtében, hol pedig saját akaratukból. Egy ilyen eset után már soha nem lesz olyan a szülők élete mint azelőtt. Mai cikkünkben egy édesanya mesélt arról, hogy lánya mit tett magával, miután állítólagos barátai folyamatosan csúnyán bántak vele.

Az 52 éves Jackie nem tudta elérni lányát, ezért aggódni kezdett. Kiderült, hogy aggodalma nem volt alaptalan, ugyanis két nap múlva talált rá összeesve a lakásában. A 21 éves Nicole Foxot állítólagos barátai rendszeresen inzultálták. Több gonoszságot is tettek vele szemben.

Jackie szerint lányát 4 éven át bántották a barátai. A háromgyermekes anya szerint a problémák akkor kezdődtek, amikor egy lány féltékeny lett rá.

A fiatal lány már nem bírt többet elviselni, ezért 2015-ben úgy döntött saját kezébe veszi az életét és inkább elhagyja a földi világot. Mivel sikerült időben rátalálni ezért kórházba vitték, ahol négy teljes napig feküdt.

“Mikor az orvosok megkérdezték tőle, hogy megbánta-e, amit tett, azt mondta azt sajnálja, hogy nem sikerült neki a terve. Nagyon nehéz volt utána kapcsolatot létesíteni vele, mert mindig csak a szobájában volt. Egyszer odafeküdtem mellé az ágyba majd elkezdtünk beszélgetni. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy zokog. Később kiderült, hogy az állítólagos baráti társasága még dicsekedett is azzal, hogy mit tettek vele.”

Nicole 2018-ban újfent megpróbálta itt hagyni e világot, s ezúttal sajnos sikerrel járt. Édesanyja talált rá az otthonában. Azon a napon Jackienek el kellett mennie valahova és csak azt követően ment el Nicolehoz. Miután megtalálta bűntudatot érzett, mert nem hozzá ment először.

“Felültem vele az ágyra és megpusziltam az arcát. Megfogtam a kezét és azt mondtam neki, hogy most már senki sem fog vele csúnyán bánni.”

Ezt követően a bátor anya küzdeni kezdett a hasonló problémák ellen mind az online térben, mind a való világban. Szerette volna, ha a törvény keze lesújt azokra, akik efféle dolgokat követnek el. Szerencsére sikerrel járt és 2020-ban elfogadták a törvényt, amit Nicoleról neveztek el.

“Biztosítani akartam őt afelől, hogy soha nem felejtik el. Ez az Ő öröksége.” – mondta Jackie

Nyugodjék békében!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...