Bódi Sylvi nepáli pihenésén elefánton lovagolt, de nem akárhogy…

Bódi Sylvi egy magyar modell, aki már több címlapon is szerepelt. 2002-ben az Év Playmate-je volt. 2009-ben hozták létre a Covergirls márkát, több magyar hírességgel együtt. 2014-ben a Celeb vagyok ments ki innen! című műsorban is láthattuk. De, hogy valójában mivel foglalkozik és miből él, azt nem tudjuk. Az biztos, hogy irigylésre méltó ahogy él. Hisz ki ne szeretne egész évben egész évben egy fecskében szörfözni 40 fokban? Mert amit biztosan tudunk róla, hogy a szörfözés a szenvedélye.

Az Instagram oldalán most is egy födi paradicsomból posztolt képeket. Nepál kétség kívül a világ egyik csodája, és ezt most Sylvi is megmutatja nekünk.

“A nepáli utazásom fénypontja a Chitwan Nemzeti Parkban tett látogatás volt. Minden pillanatát imádtam ennek a két napnak!” – írta a képéhez.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Úgy pózolt az elefánton és az mellett, hogy nincs olyan férfi aki ne lenne az állat helyében.

A nepáli utazásom fénypontja a Chitwan Nemzeti Parkban tett látogatás volt. ??? Minden pillanatát imádtam ennek a két napnak! ? Betekintést nyertünk a helyi falusi emberek életébe. Nagyon egyszerü körülmények között élnek itt az emberek, de ennyi mosolygós, kedves arcot ritkán látni. A szállásunk egy szép folyó partján volt. A bungallóból szuperül lehetett látni a vadállatokat. Vaddisznó, öz, majom, orrszarvú, krokodil és mindenféle színes madarak. Volt itt minden! Elsö reggel korán kellett kelnünk, mert elefántháton barangoltunk a dzsungelben napfelkeltét nézni. Ez nagyon komoly kis élmény volt!!!! Láttuk az ébredezö természetet, megfigyeltünk két orrszarvút is reggelizés közben és láttunk egy méretes krokodilt is! Mindezt egy nagy elefánt hátáról. Imádtam!! ? Késöbb meg is fürdettük a fánikat! ?? Ez is nagyon jó kis program volt! Az én elefántom igazán játékos kedvében volt, mert egy óvatlan pillanatban jól lelocsolt az ormányával. ???? #Nepal #ChitwanNationalPark #Elephant #ElefántFürdetés #ElephantBathing #Travel #TravelNepal #Crocodile #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Majd hátulról is megmutatja a követőinek idomait. Mert így kerek a történet. Nehogy azt higgyük, hogy van valami takargatnivalója. Sylvi az a nő aki tudja, hogy ő úgy tökéletes ahogy van. Nem rejtegeti a testét.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Add Comment