KeződoldalÉrdekességekBritney Spears félt apjától és ezt támasztja alá nemrég készült dokumentumfilmje is...

Britney Spears félt apjától és ezt támasztja alá nemrég készült dokumentumfilmje is – Íme a részletek

-

2021-ben egy majdnem másfél órás dokumentumfilm formájában mutatják be a pop hercegnőjének életét, mely a “Framing Britney Spears” címet kapta. A Spears családnak sajnos nem egy és nem két tragikus csatája volt, amit ma egy kicsit ki is elemzünk. Ha lemaradtál volna, akkor tarts velünk.

Britney Spears gyerek volt még, mikor a pénzhiányos létből kiragadták őt a Louisiana állambeli Kentwoodban. Kezdetben a “The Mickey Mouse Club” gyermekeknek szóló sorozatban tűnt fel, majd 16 évesen megszületett Baby One More Time című slágere.

Ennek hála berobbant a szakmába és onnantól fogva nem volt megállás a siker felé vezető úton. De sajnos ez az út fájdalom, vérrel, verejtékkel volt kikövezve.

2007-2008 körül Britney összeomlott, amiért szétmentek akkori férjével Kevin Federline-al. Emiatt pszichiátriai kezelésre szorult.

Az Egyesült Királyságban már most elérhető a fent említett dokumentumfilm, melyből megtudhatjuk milyen mentális csatákat vívott, mennyi bántalmazást kellett elszenvednie tini popsztárként és mi vezetett odáig, hogy kopaszra letolja a haját.

Az énekesnő a többszöri rehabilitációs kezelése után sajnos elveszítette fiai felett a felügyeleti jogot. Ezen kívül dühös volt szüleire, amiért rehabilitációra küldték őt. Édesanyja, Lynne könyvet írt arról, hogy milyen volt a Spears család belső viszonya, hogyan hatott a hírnév a gyerekeire és a házasságára, ami végül tönkre is ment. A könyv a “Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World” (Viharon keresztül: A hírnév és a család valódi története a bulvárvilágban) címet viseli.

“Britney leborotválta a gyönyörű haját, én meg csak arra tudtam gondolni, hogy lehetséges ez? Ő volt a világ legboldogabb lánya?!” – mesélte az asszony.

Lynne mindig is azzal vádolta saját magát, hogy nem védte meg elsőszülött gyermekét a nehézségektől. Egyszer a Daily Mail-nek elmondta, hogy amikor a karrierje zuhanni kezdett, akkor nem hozzá fordult, hanem a menedzsereihez, táncosaihoz és azokhoz az emberekhez, akik akkor épp körülvették őt.

Annak érdekében, hogy megóvják mind az énekesnő, mind a vagyonát, kinevezték apját a gyámjának, s ez mind a mai napig érvényben van. Britney szülei 2002-ben 27 évnyi házasság után elváltak, de mindketten azt akarták, hogy lányuk rendbe jöjjön.

Lynne ekkor visszavonult Louisiannaba, Jamie pedig átvette az irányítást a sztár egészsége, pénzügyei és magánélete felett. A karrierjétől kezdve, az őrizetén át a heti juttatásokig mindent ő intézett és kezelt.

Britney két-három évente kiadott egy albumot, majd 2018-ban turnéra indult. 2019-ben is lett volna egy hosszabb turnéja ám édesapja kórházba kerülése miatt lemondta és úgy nyilatkozott, hogy egy ideig szünetet tart.

Britney érezte, hogy segítségre van szüksége, és saját magától befeküdt egy klinikára, hogy rendbe hozza magát. 15 évnyi visszavonulás után Lynne visszatért lánya életébe, és exférjével együtt felváltva felügyeltek Britneyre. Ehhez a bíróság beleegyezését is kérték.

Britney a tavalyi év során megpróbálta megszüntetni apja gyámságát, ám nem járt sikerrel. Ezzel szemben apja is több felügyeleti jogot akart szerezni, de ő is lukra futott vele. A bíróság ehelyett a Bessemer Trust vagyonkezelő céget nevezte ki társkonzervátornak.

Britney jogi képviselője akkoriban azt mondta, hogy az énekesnő fél az apjától és nem akarja, hogy hatalma legyen karrierje fölött. Sőt azt is mondta, hogyha továbbra is ő fogja irányítani azt, akkor soha többé nem fog fellépni. Jamie persze úgy nyilatkozott ezzel kapcsolatban, hogy ő csak megpróbálta megvédeni lányát az “öncélú érdekektől”.

“Szeretem a lányomat, és nagyon hiányzik. Amikor egy családtagnak különös gondozásra és védelemre van szüksége, akkor a családnak ott kell állnia mögötte, ahogy mi is tettük az elmúlt 12 évben. Ugyanúgy meg fogom védeni az öncélú érdekűektől illetve azon emberekkel szemben, akik ártani akarnak neki vagy a családomnak.”

Britney kisebbik fia kérdőre vonta anyját, hogy miért nem zenél már, miért nem énekel, és ő azt válaszolta: “Nem tudom édesem, lehet, hogy abbahagyom a zenélést” Fia nem akart hinni a fülének, hiszen tudta, hogy anyja legtöbb bevétele ebből származott és származik.

Fia, nagyanyját, Lynnet az univerzum legjobb nagyijának, apját, Kevint pedig a legjobb apának írta le.

Ti várjátok, hogy megérkezzen a Spears család dokumentumfilmje?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...