KeződoldalCelebBud Spencer lányunokája rendkívül csinos nő lett - Sofia már 25 éves

Bud Spencer lányunokája rendkívül csinos nő lett – Sofia már 25 éves

-

A legendás színész, Bud Spencer sajnos már nincs az élők sorában, néhány évvel ezelőtt végleg lehunyta szemeit. Sosem felejtjük őt, hiszen nevét az egész világon ismerik és olyan zseniális alakításokat nyújtott, amelyeket nem lehet kitörölni az emlékezetünkből. A televíziócsatornák felváltva játsszák filmjeit, mi pedig újra és újra megnézzük őket még akkor is, ha elölről-hátulról betéve tudjuk őket.

Bud Spencernek három gyermeke született Maria Amato-tól, akivel még 1960-ban keltek egybe. Fiuk, Guiseppe Pedersoli 1961-ben látta meg a napvilágot, majd 1962-ben megszületett lányuk, Cristiana, 1972-ben pedig második lányuk, Diamante. A színész imádta családját, többször is említette, hogy mennyire rajong értük és a gyerekek is szerették, tisztelték híres édesapjukat.

Bud Spencer lánya, Cristiana a második gyermek a családban és ő az elsőszülött lány. Napjainkra már neki is két felnőtt gyermeke van. Fia, Nico az idősebb, ő 1991-ben született, lánya, Sofia pedig 1995-ben látta meg a napvilágot. Cristiana nagy szeretetben nevelte fel csemetéit és olykor a nagyvilágnak is megmutatta őket.

Cristiana egy könyvet is írt az Apám, Piedone címmel, amit egyébként gyermekeinek ajánlott fel és a kötet bevezetője is levélként íródott, amit néhai édesapjának szánt. Ebben lányát, Sofiát is jellemezte.

“Lányunokád, Sofia immár igazi nő, és ahogy te mondtad, szép és titokzatos még mindig. Tőled örökölte azt a belső mélységet, amely érzékennyé, erőssé, ugyanakkor törékennyé is teszi a szívet, közben pedig igazi harcos is, nem ismer kompromisszumot, és büszkén küzd azért, amiben hisz. Tőled van az elképesztő memóriája is, ami értékes adottság.”

Cristiana idén októberben osztott meg egy fotót lányáról, Sofiáról, aki abban hónapban töltötte be a 25. életévét. A hozzászólok nem győzték dicsérni a fiatal és rendkívül dögös Sofiát. Cikkünkben most megmutatjuk nektek Bud Spencer unokáját, Sofiát, akiből kétségtelenül egy gyönyörű nő lett.

Sofia októberben ünnepelte 25. születésnapját.

Sofia még kisbabaként nagyapjával, Bud Spencerrel.

Sofia egy évvel ezelőtt még szőke hajjal.

Bud Spencer lánya, Cristiana Pedersoli és Sofia.

Sofiának egy bátyja is van, aki jövő tavasszal tölti be harmincadik életévét.

Ezt is olvasd el