Az 56 éves színésznő alakítja a Drága örökösök Valiját.

A való életben is rendkívül türelmes és gondoskodó jellem, ám öltözködési stílusa szöges ellentéte annak, amit sorozatbéli karaktere visel.

A színésznőt a nézők az RTL Klub sorozatában, a Drága örökösökben a vidéki nő szerepében ismerhették meg, a színházban azonban leggyakrabban klasszikus dívát alakít.

Csarnóy Zsuzsa most 56 éves, de a színésznő kirobbanó formában van, sugárzik belőle az elegancia és a báj. Elmondása szerint ez annak köszönhető, hogy jóban van önmagával. A belső harmóniánál nincs fontosabb, állítja.

“Mindig megelégedtem azzal, ami van, nem vagyok az a harcos feminista, és ez minden területre igaz. Az életemben már minden adott, család, barátok, otthon, a lassan harmincéves fiam (Gesztesi Máté – a szerkesztő), aki sok örömet okoz. Mindennek a nyugalmát és a szépségét veszem észre” – mesélte.

Alakja megőrzése érdekében pedig nagy előnnyel szolgál, hogy gyerekként rengeteg évet töltött a balettintézetben. Öltözködésben mottója az egyszerű, de nagyszerű, a színésznő a letisztult stílust képviseli. Az öregedéshez is pozitívan áll hozzá, ugyanis ő nem az a sztár, aki foggal-körömmel küzd a ráncok ellen, sőt, soha nem vetné alá magát plasztikai műtéteknek. Különböző praktikákkal igyekszik megőrizni fiatalságát.

“Az alvás szépítő erejében hiszek, na meg némi arckrém is kell, fürdőbe járok, szaunázom, és váltakozó hideg-forró víz alatt tusolok. Persze, kell hozzá a jó genetika” – mondta.