KeződoldalCelebCsarnóy Zsuzsa, A Drága örökösök Valija az életben egy valódi díva

Csarnóy Zsuzsa, A Drága örökösök Valija az életben egy valódi díva

-

Az 56 éves színésznő alakítja a Drága örökösök Valiját.

A való életben is rendkívül türelmes és gondoskodó jellem, ám öltözködési stílusa szöges ellentéte annak, amit sorozatbéli karaktere visel.

A színésznőt a nézők az RTL Klub sorozatában, a Drága örökösökben a vidéki nő szerepében ismerhették meg, a színházban azonban leggyakrabban klasszikus dívát alakít.

Csarnóy Zsuzsa most 56 éves, de a színésznő és még mindig kirobbanó formában van, az elegancia és a báj csakúgy sugárzik belőle. Elmondása szerint ez annak köszönhető, hogy jóban van önmagával.

“Mindig megelégedtem azzal, ami van, nem vagyok az a harcos feminista, és ez minden területre igaz. Az életemben már minden adott, család, barátok, otthon, a lassan harmincéves fiam (Gesztesi Máté – a szerkesztő), aki sok örömet okoz. Mindennek a nyugalmát és a szépségét veszem észre” – mesélte.

Alakja megőrzése érdekében nagy előnynek számít, hogy gyerekként balettozott. Öltözködésben mottója az egyszerű, de nagyszerű, a színésznő a letisztult stílus híve. Az öregedéshez is pozitívan áll hozzá, nem küzd a ráncok ellen, sőt, soha nem vetné alá magát plasztikai műtéteknek. Különböző praktikákkal igyekszik megőrizni fiatalságát.

“Az alvás szépítő erejében hiszek, na meg némi arckrém is kell, fürdőbe járok, szaunázom, és váltakozó hideg-forró víz alatt tusolok. Persze, kell hozzá a jó genetika” – mondta.

Ezt is olvasd el