KeződoldalEmberekCsodálatos és kissé megrázó fotókat közöltek egy szivárványbaba születéséről

Csodálatos és kissé megrázó fotókat közöltek egy szivárványbaba születéséről

-

A gyermekáldás az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, ami az emberrel megtörténhet. Anya és apa izgatottan várja gyermekét, de a születés csodájára nem lehet felkészülni. Minden szülés más és más. Fájdalmas, mégis minden egyes pillanat kincs. Amikor egy életből kettő lesz, a szülők meghatódva figyelik és veszik kezükbe védtelen babájukat. Öröm és sírás, amivel üdvözlik a legújabb és egyben legkisebb családtagot egészen egyszerűen megható.

Különösen akkor, ha egy szivárványbabáról van szó. Mit jelent ez? A szivárványbaba az, aki egy magzat vagy egy kisbaba elvesztése után rövid idővel érkezik a családba. Születését szimbolikusnak tartják, mivel azt bizonyítja be, hogy egy szörnyű tragédia után is van esély a boldogságra, egy egészséges kisember érkezésére. Ha sajnos te is vesztettél már el egy babát, pontosan tudod, milyen érzés és milyen veszteségként éri meg az ember még akkor is, ha a várandósság legelején történik mindez.

Erikah és Luke korábban már vártak egy kislányt, aki 33 órányi vajúdás után sajnos halva született. Már önmagában a vetélés is szörnyű, arról nem is beszélve, ha az édesanya kihordja a babát, de gyermeke kis teste a szülés után teljesen élettelen. Ám a fiatalok életében a tragédia után újra felcsillant a remény, amikor Erikah tizennyolc hónappal kislánya elvesztése után világra hozta kisfiát. Liam fogantatása után a szülők megértették, “van élet a veszteség után is”. A kis Liam születéséről több fotó is készült, amelyek kissé megrázóak, mégis elmondhatatlanul gyönyörűek, hiszen a születés csodáját mutatják be.

Fájdalmas csoda

Ami mindent megér…

Az igaz szerelem megmutatkozik a legfájdalmasabb, mégis legboldogabb pillanatokban is.

Megható pillanat, amikor az édesanya először látja meg kisbabáját.

Az az édes hang…

Az első ölelés

Az érkezés pillanata

És, itt van…

A kis család

Apa és gyermeke

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...