KeződoldalEmberekCsőtörésre hivatkozva kiürítették az egész edzőtermet, de valójában egy sokkal kínosabb eset...

Csőtörésre hivatkozva kiürítették az egész edzőtermet, de valójában egy sokkal kínosabb eset történt, amiről 8 évig hallgattak

-

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne élt volna már át egy-két kellemetlen pillanatot a szeszes italok fogyasztása miatt. Ezek az italok mindenkiből mást és mást hoznak ki, van, aki agresszív lesz, van aki jókedvű, más beszédes, és akad, aki farkas éhes. Utóbbiak ilyenkor meg tudnának enni egy fél lovat és egy kád rizst, ugyanis a szeszes italok fokozzák az éhségérzetet. Cikkünk főszereplője nem épp evés közben élt át kínos pillanatokat, hanem X órával később mikor kijózanodott és elment az edzőterembe.

Most te is biztos meglepődtél, hogy másnaposan mégis mi a francért ment edzeni, és valószínű, hogy most már ő is nagyon-nagyon megbánta a dolgot, mert olyan történt, amit soha az életben nem fog elfelejteni. Maxime van den Dijssel súlyemelő ma már nevetve gondol vissza a 8 évvel ezelőtti napra, mikor ki kellett üríteni miatta a konditermet.

A kellemetlen, ám vicces eseményt saját TikTok oldalán osztotta meg. Maxime barátaival karöltve elment italozni és olyannyira megéhezett, hogy úgy döntött felfedező útra indul hajnali 4-kor és keres valamilyen kajáldát. Választása egy kebabosra esett… s milyen rosszul döntött. Való igaz ott helyben tényleg jól esett neki az étel, de, aki evett már kebabot tudja, hogy az önmagában sem túl jó ötlet, nemhogy koktélokkal keverve.

Másnap mikor összeszedte magát spinningelni ment, ami olykor elég kemény tud lenni. A nagy hajtás közepette Maxime belei rakoncátlankodni kezdtek, mert a bélgázok már nem érezték jól magukat a testében. Hirtelen egy nagyobb erőfeszítés következtében megtalálták a kiutat hátsó fertáján keresztül, ami egy mögötte tekerő hölgyeményt talált el.

A szellentésének olyan durva szaga volt, hogy az ominózus hölgy azonnal elhányta magát. Persze akkor még senki sem sejtette, hogy ki okozta az orrfacsaró bűzt. A vezetőség abban a hitben volt, hogy az egyik szennyvízcső eltört és onnan áramlik a szag. Ekkor döntöttek az evakuálás mellett.

Maxime viszont tudta, hogy bizony ez az ő műve volt, de úgy tett, mintha mi sem történt volna. Mint mondtuk 8 év után már nem annyira gázos erről beszélni így bátran elmesélte a követőinek:

@maximevdd

Tell me your greatest fart stories. Can you beat that? ##fyp ##gym ##gymproblems ##fart ##spinclass ##hangover ##embarrassing ##ohno ##fartsfordays ##drunk

♬ Oh No – Kreepa

Ti jártatok már így?

Ezt is olvasd el