KeződoldalCelebDöbbenetes fotók láttak napvilágot, Vilmos és Harry herceg fiatalkori életéből!

Döbbenetes fotók láttak napvilágot, Vilmos és Harry herceg fiatalkori életéből!

-

Max Butterworth egy híres fotós, aki lencsevégre kapja a hírességek életét, köztük a királyi család tagjaiét is. Ezek a képek nem túl előnyösek és a hírességek nem is szeretnék, ha bármelyik újságban viszontlátnák őket. Egyesek képesek kemény pénzeket fizetni, hogy ezek a fotók ne kerüljenek nyilvánosságra. Ám most Max, olyan fotókat osztott meg, amin bizony a makulátlan királyi család egyes tagjai szerepelnek, miután kibulizták magukat az éjszakában. A fotós azért hozzátette, hogy ezek a felvételek még 2007-ben készültek, azóta nem volt szerencséje megint így látni őket. Lássuk hát, milyenek voltak Vilmosék 11 évvel ezelőtt.

Senki sem gondolta volna Katalin hercegnéről, hogy képes ennyire felönteni a garatra, de ezen a képen elég illuminált állapotban próbálja a sofőr tudtára adni, hova szeretne menni.

A hercegek évekkel ezelőtt, imádtak bulizni, gyakran kerültek emiatt bajba, leginkább Harry volt, aki folyamatosan túlzásba esett.

Itt Vilmos herceg próbálja elmagyarázni a sofőrnek, hova lesz a menet.

A királyi család tagjai gyakran szégyenkeztek, milyen életet élnek a hercegek, a palota falain kívül. Sokszor le kellett fizetniük a fotósokat, hogy kompromittáló kép ne kerüljön az újságok címoldalára.

De sajnos nem mindegyikkel jártak sikerrel, Harry egyszer megkapta a bárok hercege címet is.

Hála isten, a hercegek ma már megkomolyodtak, mindketten megnősültek, Vilmosnak már három gyermeke is van, Harry-nél még csak tervben, de szerencsére mindkettőnek benőtt a feje lágya.

Ezt is olvasd el