KeződoldalCelebDöbbenetes! Natalia Oreiro rendkívül kihívó ruhában mutatta meg magát rajongóinak

Döbbenetes! Natalia Oreiro rendkívül kihívó ruhában mutatta meg magát rajongóinak

-

Emlékszel még a Vad angyal című szappanopera dögös színésznőjére? Natalia Oreiro már 43 éves és még mindig aktív színész-és énekesnő. Több, mint húsz év telt el a telenovella premierje óta, amikor a nézők megismerhették a gyönyörű, vörös hajú lányt. Teljes nevén Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo, akit mi televíziónézők Natalia Oreiroként ismerünk. Az uruguayi énekesnő és színésznő 1977. május 19-én született Montevideoban.

Színészi tanulmányait már nyolcéves korában megkezdte, ugyanis már akkor forgatásokra, stúdiófelvételekre és promóciókra járt. Gyermekszínészként kezdte pályafutását tizenkét éves korában, amikor már nemcsak rendezvényeken, hanem tévéreklámokban is szerepelt. Négy év alatt több, mint harminc reklámban jelent meg arca. Többek között látható volt a Coca-Cola, a Pepsi és a Johnson & Johnson reklámjaiban.

Abból a pénzből, amit a reklámokkal keresett az argentínai fővárosba, Buenos Airesbe utazott szereplőválogatásra. Tizenhét évesen pedig, egyedül át is költözött az országba. Mivel a Xuxa kísérője volt a turnékon lemondott erről, ugyanis egy kis szerepet kapott a Meghódíthatatlan szív című szappanoperában. 1995-ben Patricia Palmers unokahúgát alakította az Édes Anna című telenovellában, amelyben későbbi szerelmével is megismerkedett.

Majd következett a Modellek 90-60-90 és Valeria szerepe a Híresek és Gazdagok című sorozatban. Együtt szerepelt Guillermo Francellával Az egy argentin New Yorkban című filmben, ahol egy a zenei álmait megvalósító fiatal lányt játszott. A film annyira jól sikerült, hogy nézettségi rekordokat döntött egymillió hatszázezer nézővel.

1998-ban megjelent első lemeze is Natalia Oreiro címmel, ami hazánkban is platinalemez lett. Oreiro turnézni indult, 2000 januárjában pedig, az Év ünnepelt személyisége díjat is elnyerte. Aztán következett a Vad angyal című szappanopera, ahol Cholito, vagyis az Öcskös szerepét kapta. A sorozat főszereplőjeként meghódította a világot. A fiús Milagros egy árvát alakított, aki hosszas és nehéz küzdelmek után végül elnyeri a szerelmet, sőt, kiderül, hogy szülei is élnek és nagyon gazdagok. A sorozat hatvan országban került a képernyőre, többek között az Amerikai Egyesült Államokban, Oroszországban, Görögországban, Szlovéniában, Szlovákiában, Cipruson, Litvániában, Romániában, Bosznia-Hercegovinában, Magyarországon, Csehországban, valamint az összes latin-amerikai országban.

Ezen kívül szerepelt még a Kachorra – az ártatlan szökevény (2002), a Cleopatra (2003), az El Deseo (2004), az Egy argentin Moszkvában (2006), a Te vagy az életem (2006), a La Peli (2008), az Amanda O (2008–2009), a Miss tacuarembó(2010), a Mi Primera Boda (2011), a Lynch (2011–2012), a Wakolda (A német doktor) (2013), a Solamente Vos (2012-2013) és az Entre Canibales (2015) című sorozatokban. Mindezek mellett még két albumot énekelt fel és dobott a piacra Tu veneno (2000) és Turmalina (2002) címmel.

Natalia Oreiro 2012-ben hozta világra kisfiát, Merlin Atahualpa-t, aki egyébként a koncertekre is elkíséri édesanyját.

2016-ban egy önéletrajzi filmben, az I’m Gilda-ban játszott, a film hatására pedig egy új albumot is felénekelt. Tevékenykedett az UNICEF nagyköveteként és testvérével együtt, egy új ruhakollekcióval is előrukkolt. A színésznő napjainkban is Argentínában él családjával, koncertezik és adott esetben film-vagy sorozatszerepeket is elvállal.

A Vad angyal dögös színésznője 43 évesen is rendkívül csinos. Rajongóinak ezúttal egy mélyen kivágott ruhában mutatta meg magát. A közösségi oldalán posztolt fotón olyan ruhát öltött magára, ami ugyan többet mutat az átlagosnál, viszont az is tény, hogy kiemeli Natalia kifogástalan alakját.

Íme a fotó! Te mit gondolsz? Dögös vagy túl kihívó?

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...