Egy 23 éves ausztrál lány, drasztikus módon változtatta meg külsejét! Az édesanyja sírva fakadt, mikor meglátta!

Biztosan sokan átéltétek már azt az életszakaszt, mikor nem voltatok megelégedve a külsőtökkel. Ilyenkor mit tesztek? Vagy csendben meghúzzátok magatokat, és várjátok, hogy túléljétek ezt az időszakot, vagy fogjátok magatokat és változtattok valamit rajta. Bizony így tett ez a fiatal lány is, aki egyáltalán nem barátkozott meg saját testével és kinézetével, ezért drasztikus változást eszközölt magán. Ti bevállaltátok volna az ő helyébe ezt a hatalmas változást?

Ez a fiatal lány 16 évesen kezdett el kísérletezni a tetoválásokkal, piercingekkel és más egyéb testdíszítő eljárással.

Amber Luc jelenleg 23 éves, de már most sokkal több tapasztalattal rendelkezik a piercingek és tetoválások területén, mint egy férfi. A lány hét évvel ezelőtt csináltatta meg első tetoválását, és azóta sem állt le ezzel a hóborttal.

Amikor a lány olyan emberekkel találkozott, akik utoljára a kilencedik osztályban látták, fel sem ismerték őt.

Fokozatosan változtatta megjelenését, a felismerhetetlenségig.

“A barátaim Kék szemű fehér sárkánynak becéztek. Azért, mert a szemem és a nyelvem egy sárkányra emlékezteti őket.”

Ambernek már több, mint 50 tetoválása van, és szinte minden hónapban újakat varrat magára.

Az iskolában Amber nem igazán szerette magát. Nem volt szép vagy különleges, és úgy döntött, ezen változtat.

“Én nagyon átlagosnak tartottam magam és a megjelenésem, amit egyszerűen utáltam”. Unatkoztam és amint 16 éves lettem a körülöttem lévő emberek inspiráltak arra, hogy tetoválást csináltassak.”

Amber két év alatt csak három tetoválást csináltatott, de aztán megtáltosodott, hogy mennyi van rajta azt még maga sem tudja, körülbelül 50-re tippeli a számot.

Amber ebben az évben viszont egy nagyon durva dologra szánta rá magát. Fogta magát és kitetováltatta a szemét.

Ez egy nem túl biztonságos ám jóval fájdalmasabb eljárás. A festéket közvetlenül a szemgolyóba kellett injektálni egy fecskendő segítségével.

“Az eljárás mindössze 40 percet vett igénybe. De nehéz és nagyon fájdalmas volt. A szememet nyitva kellett egész végig tartani, és négy szúrást kapott. Kezdetben feketére akartam tetováltatni a szemem, de a tetováló művész meggyőzött, hogy legyen inkább kék, mert ez kiemeli a természetes szemszínem.”

Amber továbbá úgy döntött, hogy elvágatja a nyelvét, hogy úgy nézzen ki, mint egy  kígyónak. Továbbá kitágította a fülét.

“Ez az eljárás sem volt egy leányálom, mert egy hétig nem tudtam enni és beszélni. A fülemet nem volt nehéz kitágítani. Egyszerűen beletettem egy szilikon fültágítót.”

“Amikor az anyám meglátta, hogy kitetováltattam a szemem, elsírta magát. Aztán valahogy belenyugodott a helyzetbe. Sokan elítélnek azért, amit a testemmel teszek, de ez az én testem, és az én döntéseim, ez minden. ”

Vannak azonban olyanok, akik támogatják.

“De sok jó dolog is történt mióta új megjelenésem van. Több ember csodálja a képeimet.”

Ez a külső még mindig nem az, amire valójában vágyik.

“Már a közeljövőben egy új nagy tetoválást szeretnék a lábamra varratni, majd egy új radikális lépés mellett tettem le a voksom.” Amber azt tervezi, hogy első két szemfogát​​kiélesítteti, mint egy vámpír.

Hat évvel ezelőtt Amber így nézett ki.

Majd ilyenné vált.

Nem bánja az időt, amit ebbe fektetett, mert sokkal jobban szereti így magát. Azonban még neki is vannak határai. Van egy olyan határvonal, amit ő sem akar átlépni. Ilyen például a bőr alá ültetett piercing, amitől szarvai lesznek az embernek. Na ez az, amit soha nem fog megcsináltatni. – mondta.

“Először gondosan tanulmányozni kell a dolgokat, mielőtt valamit megtennél. És mindenképpen találd meg azt a művészt, akiben bízol, és akivel jó kapcsolatban érzed magad. Ugyanez vonatkozik a tetoválásokra is. Gondold át, mielőtt megcsináltatnád. Amikor kigondolod, először aludj rá pár napot, majd cselekedj, ha úgy érzed kész vagy rá.” – tanácsolta Amber.

Add Comment