KeződoldalEgészségEgy 37 éves szécsényi nő belehalt a covid szövődményeibe - nem volt...

Egy 37 éves szécsényi nő belehalt a covid szövődményeibe – nem volt krónikus betegsége

-

Egy halálhír mindig megrendíti az embereket főleg akkor, ha az egy viszonylag kis, családias településen történik. Az ilyen helyeken mindenki ismer mindenkit, és szinte nincs olyan hír ami ne terjedne el pillanatok alatt. A 37 éves kisgyermeknevelőként tevékenykedő Tímea elhalálozása mélyen megrendítette Szécsény lakosságát. A helybéliek elmondása szerint egy rendkívül becsületes, jólelkű és szorgalmas ember volt, akit nagyon szerettek a gyerekek is. Felfoghatatlan számukra, hogy már nincs köztük.

A fiatal nő koronavírussal fertőződött meg, majd vasárnap egyre drasztikusabban kezdett romlani az állapota – mesélte egy riporternek a megtört édesapja. Eleinte jól viselte a betegséget, majd egyik pillanatról a másikra romlani kezdett az állapota. Odáig fajult a dolog, hogy a szövődményekbe sajnálatos módon belehalt. Az információk szerint semmilyen krónikus betegsége nem volt, ettől is annyira megrendítő az eset.

A házukhoz két mentőautó is érkezett és a mentősök már légzési elégtelenséggel találták meg. Annak ellenére, hogy a szakembereknek sikerült stabilizálni az állapotát, még akkor is életveszélyben volt így azonnal beszállították az illetékes sürgősségire. A kórházban viszont feladta szervezete a küzdelmet és elhunyt.

Az alpolgármester személyesen is ismerte a fiatal nőt, és csak jót tudott róla mondani. Az esetéből kiindulva azonban úgy határoztak, hogy bezárják az óvodát és az iskolát a tavaszi szünet végéig. Reméli, ha újra kinyithatnak, akkor a pedagógusok megkaphatják a szükséges védőoltást.

A teljes riport itt érhető el:

Őszinte részvétünk az egész családnak!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...