KeződoldalEmberekEgy 7 éves gyerek sírva járta éjszaka a várost, hogy megtalálja ittas...

Egy 7 éves gyerek sírva járta éjszaka a várost, hogy megtalálja ittas édesanyját

-

Egyre több felelőtlen szülő esetével találkozunk, akitől jobb lenne elvenni a gyermekét, mintsem hagyni, hogy nála “nevelkedjen”. Ezen kívül egyre inkább növekszik azon szülők száma, akik szívük szerint visszaforgatnák az idő kerekét és nem vállalnának gyermeket. Előfordulhat, hogy az emberek túl nagy elvárást támasztanak mind saját magukkal, mind a gyermekükkel szemben. Rengeteg olyan esetről számoltunk már be mikor a szülők megbüntették a gyermeket mert bepisilt, de olyan példa is előfordult mikor napokra magára hagyták.

Jelenlegi posztunkban újabb szülőt mutatunk be, aki mindenre való csak anyaságra nem. Egy 7 éves gyermek sírva barangolt az éjszakában Lublin városában, miközben ittas édesanyját kereste. A gyereket sírva találták meg egy szomszédos üzlet előtt. A lakosság rettenetesen felháborodott az eset hallatán.

A helyi megyei főkapitányság rendőrei éjjel egy órakor kaptak bejelentést egy síró kisfiúról, aki egyedül kóborol az egyik lakótelepen az üzletek közelében. A tisztek kiérkezése után megkérdezték a fiútól, hány éves, mire ő azt felelte 7. Hozzátette, azért hagyta el otthonát, hogy megkeresse az anyukáját. Elmesélte, hogy az anyja már elég rég elment otthonról, állítólag a közeli kisboltba és ez idő alatt ő egyedül volt a lakásban. Nagyon megijedt mikor nem tért haza így elkezdte keresni.

Az volt a szerencséje a gyereknek, hogy tudta, hol is lakik, így a rendőrök haza tudták kísérni őt. Az ingatlanba gond nélkül be tudtak hatolni, hiszen nyitva volt az ajtaja, ám senki sem volt bent. Nem sokkal később a gyerek 27 éves anyja megjelent az ajtóban. Ő elmesélte a rendőröknek, hogy csak egy pillanatra hagyta magára a gyereket, hogy a kisboltban telefonkártyát vehessen. Amikor hazaért de nem találta otthon a fiát azonnal a keresésére indult.

Néhány másodpercnyi beszélgetés elegendő volt a rendőrök számára, hogy felismerjék a 27 éves nő ittas állapotban van. Ezt egy elvégzett teszt is bizonyította. A fiút az eset után a nagymama felügyeletére bízták, míg ki nem derül, mi lesz a sorsa. Szerintük a 27 éves édesanya nem fogja visszakapni eme felelőtlen viselkedése után. Az viszont biztos, hogyha nem az első esetről van szó, akkor a bíróság biztosan el fogja venni tőle.

A hatóságok értesíteni fogják a Család- és Fiatalkorúak Bíróságát és beszámolnak a fiú anyjának helyzetéről és viselkedéséről. Nagy mázlija volt a gyereknek, hogy bejelentették őt a rendőrségen, különben tragikus vége is lehetett volna az éjszakai kóborlásnak.

(A képek csak illusztrációként szolgálnak)

Ezt is olvasd el