KeződoldalEmberekEgy amerikai fodrász, aki visszaadja a férfiak fiatalságát és önbizalmát. - Íme...

Egy amerikai fodrász, aki visszaadja a férfiak fiatalságát és önbizalmát. – Íme a képek

-

Régebben csak a nők mentek szépségszalonba és fodrászhoz, ha egy kicsit meg akartak szépülni és valami újdonságra vágytak. Most viszont a mai világban egyre több férfi látogat el az ilyen szolgáltatásokat nyújtó helyekre, hogy változtassanak a megjelenésükön. Philip Ring egy olyan tehetséges fodrász, aki bármilyen férfiből újra szívtiprót varázsol.

Philipnek egyébként már több, mint 219 ezer követője van Instagramon és ez a szám napról napra csak emelkedik, hiszen a fiú olyan ügyesen visszaadja a férfiak önbizalmát és fiatalságát, amire sok másik fodrász egyáltalán nem képes.

A férfi régebben fodrászként, hajakat vágott és festett be, ám az idő előrehaladtával észrevette, hogy egyre több férfi akarja növelni a fején lévő haj mennyiségét. Annak érdekében, hogy segítsen kopasz vagy kihullott hajú vendégeinek, elsajátított egy módszert, amivel újra lesz a fent említett embereknek haja.

Egy speciális ragasztó vagy ragasztószalag segítségével a kopasz részekre egy kevés parókát ragasztanak, mely 3-4 héten át képes a fejen maradni, de 7 naponta a parókát meg kell mosni. Philip elismerte, hogy számára a legizgalmasabb pillanat az, mikor a vendégei meglátják magukat a tükörben és meglátják az eredményt. De beszéljenek helyettünk a képek, ugyanis elhoztuk pár munkáját.

1, Ez a fiatalember már hosszú ideje küzdött a kopaszsággal, de Philip segített rajta. Egészen más külseje lett nem igaz?

2, Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Ezzel a módszerrel visszaadta az önbizalmát és a fiatalságát is.

3, Eddig nem aratott túl nagy sikert a hölgyek körében, de új frizurájával, mér nem néznek keresztül rajta a gyengébbik nem képviselői.

4, Ennek a srácnak olyan hajat csinált, melyet bárhogy fésülhet és zselézhet, mindig ugyanolyan szívdöglesztő lesz.

5, Eddig sokkal-sokkal idősebbnek nézték valódi koránál, de mostantól annyinak fogják mondani amennyi valójában.

6, Amikor egy hőn áhított álomból végre valóság lesz. Így biztos nem tudják neki azt mondani, hogy úgy néz ki, mint Hókuszpók.

7, Mintha csak egy filmsztárral állnánk szembe. Elképesztő mennyit tud javítani egy ember megjelenésén a haj.

8, A nők nem igazán szeretik a kopaszodó férfiakat, mert az öregséggel kötik össze. Ezzel a módszerrel azonban senki sem fogja öregembernek nézni.

9, Nagyon sok férfi van, aki küzd a hajhullással és a kopaszsággal. Philip ő rajtuk segít és mennyire jó ránézni az ilyen emberekre nem?

10, Szó szerint ég és föld a különbség a férfi külseje között. Láthatjátok, hogy a mosolya is sokkal magabiztosabb.

11, Hihetetlen, hogy mennyivel magabiztosabb lesz az ember, ha sűrű és dús haj ékesíti őt.

12, Sokan bántották ezt a fiatalembert a megjelenése miatt, de mostantól a csúnya szavaknak búcsút inthet, és üdvözölheti a bókokat.

13, Nem állítjuk, hogy kopaszon nem volt jóképű, de azért hajjal jobb megjelenése van.

18, Szó szerint, mintha 15-20 év különbség lenne a két kép között.

Szerintetek is magabiztosabbak voltak dús frizurával?

Ezt is olvasd el