KeződoldalÉrdekességekEgy amerikai nő a parkolóban állva hozta világra kisbabáját

Egy amerikai nő a parkolóban állva hozta világra kisbabáját

-

A várandósság a világ legcsodálatosabb dolga, hiszen gyakorlatilag minden nő szeretne édesanya lenni és megtapasztalni milyen az élet egy/vagy több gyermekkel. Persze az eleje nehéz és vannak olyan dolgok, amik nem mennek, de szép lassan bele lehet jönni. A várandósság alatt a nők teste átalakul, mivel mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvja a szíve alatt cseperedő magzatot. Egy idő után már kényelmetlenné válhat a fekvés, alvás, mert a baba képes olyan helyeken nyomni a szerveket, ami nem túl kellemes érzetet idéz elő. A vége felé közeledve már minden nő türelmetlen, hiszen az a 38-40 hét több megpróbáltatást is eléjük gördített, ám csak ezután jön a fekete leves.

Előfordul, hogy a baba meg sem várja azt az időpontot, amire kiírják az édesanyát, mert úgy gondolja előbb szeretné látni a napvilágot. Ez persze teljesen le tudja döbbenteni a leendő szülőket, hisz nem arra készültek fel, hogy X héttel előbb látják gyermeküket. Mai cikkünk főszereplője sem számított arra, hogy gyermeke előbb fog érkezni a vártnál.

Egy amerikai pár története futótűzként terjed az interneten, ugyanis egy rendkívül gyors lefolyású szülésen estek át. A baba olyan gyorsan meg akart születni, hogy nem érdekelte, szülei a kórházban vannak-e vagy sem. A leendő szülők mindent megtettek, hogy beérjenek a kórházba, mikor feleszméltek, hogy beindult a szülés. Ám olyan gyorsan jött, hogy az édesapa kénytelen volt felhívni a szülésznőt. A nő talpig beöltözve várta a párt az épület előtt, ám arra már nem maradt idő, hogy bevigyék és lefektessék egy ágyra, így a parkolóban volt kénytelen megszülni a kicsit. Erről az esetről videó felvétel is készült, amin látszik, hogy két járőröző rendőr a segítségükre siet, hátha szükségük van valamire. Az ő arcukon is a döbbentség jelei mutatkoztak meg.

A videó itt látható:

A szülésznő egy általa írt bejegyzésben arról számolt be, hogy ez volt számára 2020 legizgalmasabb szülése. Arról is beszélt, hogy mind az édesanya, mind a kisbaba rendben vannak és egészségesek.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...