KeződoldalÉrdekességekEgy dallasi ház tulajdonosa "véresen" komolyan vette a halloweeni dekorációt - Több...

Egy dallasi ház tulajdonosa “véresen” komolyan vette a halloweeni dekorációt – Több bejelentés is érkezett a rendőrségre

-

Magyarországon nem ünnepeljük a halloweent, ám ennek ellenére már hazánkban is sokan díszítik otthonaikat, kertjeiket a hagyományos amerikai dekorációkat felhasználva. A szórakozóhelyek is előszeretettel rendeznek halloween bulikat, amikor az emberek beöltöznek, mint a farsangon. Az ősz beköszöntével nem is baj, ha egy kicsit feldobjuk környezetünket, hiszen a tél közeledtével hajlamosak vagyunk elveszíteni jó kedvünket, sőt, van, aki egyenesen depresszióba esik a hideg hónapokban.

Ha vannak gyermekeink, akkor pedig kifejezetten jó szórakozás a díszítés, amellett, hogy a gyerkőcöket is lekötjük egy időre. Ugyanakkor van, akinek fogalma sincs a határokról és egészen egyszerűen átesik a ló túloldalára. Azonban az sem mindegy, hogy ezt a határt éppen csak átlépjük vagy annyira messzire kerülünk tőle, hogy már nem is látjuk.

Nos, a texasi művész, Steven Novak a frászt hozta a szomszédokra és a járókelőkre. Olyan félelmetes halloweeni dekorációt készített, hogy a dallasi rendőrséget többször is kihívták.

Novak kertjében kegyetlenül “meggyilkolt” holttestek hevernek, háza ablakait pedig zombik csapkodják.

A férfi rendkívül alapos munkát végzett, ugyanis az egyáltalán nem szokványos alkotáshoz 75 liter művért használt fel. A dekoráció bábui le vannak fejezve, a tetőről lógnak le véresen, bozótvágó áll ki a fejükből vagy éppen a füvön fekszenek mozdulatlanul.

A dallasi rendőrök már meg sem lepődnek a telefonhívásokon, de hivatalból kénytelenek kimenni Steven házához. A férfi kétszer otthon volt, amikor a hatóság emberei meglátogatták a bejelentések miatt, de váltott néhány szót a rendőrökkel, ennél több nem történt, hiszen azt nem mondhatják meg neki, hogyan dekorálja saját házát, udvarát.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...