KeződoldalEmberekEgy édesanya, aki a tetoválások és plasztikai műtétek megszállottja - Több milliót...

Egy édesanya, aki a tetoválások és plasztikai műtétek megszállottja – Több milliót költött arra, hogy úgy nézzen ki mint egy gengszter Barbie

-

Az emberek hajlamosak annyira rajongani dolgokért, hogy már-már megszállottakká válnak, legyen szó sportról, hobbiról, plasztikáztatásról vagy akár tetoválás készítésről. Amikor rákapnak egy dologra, szó szerint el tudjuk veszíteni a kontrollt és egyre többre és többre vágynak. Vannak, akik például annyira rajonganak a plasztikai műtétekét, hogy képesek éveken át spórolni, vagy több munkát vállalni, hogy előteremtsék rá a pénzt. De hasonló dolgokat tud tenni az is, aki él-hal a tetoválásokért. Nos, cikkünk főszereplője, a 30 esztendős Sharai mindkettőért rajong.

A kozmetikusként és pultosként is tevékenykedő egy gyermekes édesanya eddig több, mint 5,6 millió forintnak megfelelő fontot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy gengszter Barbie. A denveri származású nő eddig a nyakát, mellkasát, karjait, hasát és lábát tetováltatta ki, de csak idő és pénz kérdése, hogy az egész testét ellepjék a különböző minták.

“A bátyám 22 éves korában hunyt el, de nem sokkal azelőtt kezdett el csináltatni egy tetoválást. Mivel sokat jelentett nekem ezért az én karomon lett befejezve az ő mintája.” – mondta egy interjúban Sharai.

Ezután az édesanya szó szerint függője lett a tetoválásoknak. “Körülbelül 2,8 millió forintnak megfelelő fontot költöttem arra, hogy egyre több és több varrat legyen rajtam. Most a lábfejemet kezdtem el kitetováltatni.

Az amerikai Instagram modell 19 évesen szintén 2,8 millióért szabatta át magát. Feltöltette ajkait, és megcsináltatta kebleit is. Ezenkívül rendszeresen jár hialuronsavas töltésre és botox kezelésekre is. Elmondása szerint édesanyja mindenben támogatja őt, és ott áll mögötte bármit is tegyen. Mint kiderült édesapja is ki van tetoválva, így érthető, hogy nem szidták meg mert ő is rákapott az ízére.

Úgy gondolja, hogy újdonsült megjelenésével a 90-es évekbeli Pamela Andersonra és Tommy Leere hasonlít. Értelem szerűen idomai miatt Pamelara, tetoválásai miatt pedig Tommyra. Hozzátette, hogy szeretne lányának jó példát mutatni anélkül, hogy meg kellene hazudtolnia magát. Ha egy bizonyos kor után lánya is szeretne tetoválást, meg fogja neki engedni, sőt el is kíséri, hogy ott legyen a nagy pillanatban.

Tervei között szerepel, hogy egész testét kitetováltatja, illetve olyan beavatkozásokat hajt végre magán, amitől szépnek érzi magát.

Ha kíváncsi vagy még több képére akkor tekintsd meg Instagram oldalát.

Ezt is olvasd el