KeződoldalEmberekEgy édesanya kidobta az ablakon a gyerekeit, hogy megmentse őket - Íme...

Egy édesanya kidobta az ablakon a gyerekeit, hogy megmentse őket – Íme a videó

-

Amin egy édesanya megtudja, hogy várandós, onnantól fogva hátralévő életét annak szenteli, hogy vigyázzon a gyerekeire és gondoskodjon róluk. A nők elképesztő dolgokra képesek ha látják, hogy csemetéjük veszélyben van. Számos esetről számoltak már be, ahogy az adrenalinnal túlfűtött édesanya felemel egy kocsit, hogy gyerekét kiszabadítsa alóla, de láthattunk videofelvételt is arról, ahogy egy kisgyerek beesik egy aknába az anyja pedig úgy dobja arrébb a fedelet, mintha egy könnyű párna lenne.

Bizony az anyai ösztön nagyon sok mindenre képes. Legutóbb egy anyuka úgy próbálta megmenteni a gyerekeit az égő lakásból, hogy kidobta őket az ablakon.

Nem volt könnyű dolga, ugyanis a család a harmadik emeleten lakott. Szerencséjére az alattuk lakók segítettek neki a gyerekek elkapásában. Kifeszítettek egy takarót, és a gyerekeknek abba kellett ugrania.

A szörnyű eset Isztambulban történt egy öt emeletes épületben. A tűzre hamar felfigyeltek a járókelők és a tűzoltók értesítése után elkezdtek videózni. Sokan csak a sötét füstfelhőre lettek figyelmesek, ami a harmadik emeleti lakás ablakán dőlt ki.

A járókelők közül akadt, aki kiabálta az asszonynak, hogy ne dobja le a gyerekeit, de az asszony nem látta a kiutat és inkább emellett döntött. Az esetek többségében ugyanis nem maga a tűz okozza a halált, hanem a füstmérgezés.

Szerencsére egyik gyermeknek sem esett bántódása, és a takaróban való landolás után a helyszínre érkező mentőautóhoz kísérték őket.

Egy szemtanú interjút adott az egyik sajtósnak, miszerint ő csak arra figyelt fel, hogy fekete füst száll ki a lakásból. Ezután hallotta, ahogy valaki kiabálni kezd és integet az ablakból. Ezután annyira felgyorsultak az események, hogy már csak azt látta, hogy a gyerekek potyognak a takaróra.

Az édesanyát a biztonság kedvéért beszállították a kórházba megfigyelésre. Csodával határos módon egyik családtagnak sem esett komolyabb baja.

A tűzoltóság mindeközben ugyanabból a házból két felnőttet és két gyermeket is kimenekített. Egyelőre még nem tisztázott, hogyan keletkezhetett a tűz, de a szakértők úgy gondolják egy elektromos panel okozhatta a tüzet, amit a tűzoltóknak egyébként sikerült eloltani.

Íme a felvétel, ami helyszínen készült:

Ezt is olvasd el