KeződoldalÉrdekességekEgy édesapa, aki ruhavarrással akart közelebb kerülni lányához. Eddig 200 ruhát csinált...

Egy édesapa, aki ruhavarrással akart közelebb kerülni lányához. Eddig 200 ruhát csinált neki – Íme a képek

-

Nincs olyan szó, amivel tökéletesen lehetne jellemezni Michael Gardner-t, azt az édesapát, aki varrótehetségét felhasználva próbál szoros viszonyt ápolni kislányával, Ava-val. A férfi több száz ruhát készített már számára, de nem is akárhogy. Vannak olyan felnőtt női ruhák, melyek még nem jók Avara, de édesapja úgy alakítja át neki, ahogy csak szeretné. Michael sosem tanult varrni, mindent amit tud, Youtube videókból sajátította el. Csak egyetlen modellre volt szüksége, munkája során, így nem kérdés, hogy választása Ava-ra esett. Mai posztunkban róluk fogunk bővebben mesélni, illetve bemutatjuk nektek Michael eddigi alkotásait.

Michael egyedi és különleges módot szeretett volna találni arra, hogy lányával szorosabb viszonyt ápoljanak. Michael akkor kezdett el varrni, mikor Ava még csak három éves volt. Kezdetben kicsiben kezdte a munkát. Női szoknyából nadrágot készített, amibe lánya természetesen beleszeretett. Látta, hogy egy ilyen egyszerű dolog, mennyire boldoggá teszi lányát, s ez még több önbizalmat adott neki. Tudta, hogy ezzel megnyerte magának a főnyereményt. Elmondása szerint eddig több, mint 200 ruhát készített, s ebből jó pár egyen darab, vagyis neki és lányának is ugyanolyan. Ez még imádnivalóbbá teszi őket.

Ezzel a megmozdulással az a célja, hogy egy egészséges önbizalmat, önértékelést építsen fel Avaban

Michael meg akarja tanítani Ava-t arra, hogy szeresse önmagát, s a körülötte lévőket. Pontosan ezért kéri ki mindig lánya véleményét, mikor stílusról és színvilágról kell döntenie. Általában ő választja ki az anyagot, amiből gyönyörű ruhát varázsol. Olyanokat készít melyről tudja, hogy Ava szívesen felveszi a mindennapok során.

Néha ugyanolyan ruhába öltöznek

Michael elmesélte, hogy Ava a főnök és ha ő azt szeretné, hogy egyen ruhájuk legyen akkor az lesz és azt is fognak viselni. Az édesapának nem kell mást tenni csak lánya elképzeléseit megvalósítani. Viszont minden másról ő dönt, a szabásról, stílusról…stb.

Michael mindig próbálja új dolgokat kipróbálni Avaval

Nemrég megtanulta hogyan kell befonni lánya haját, és hogyan kell szépen kilakkozni a körmét. További tervei között szerepelt, hogy megtanítja Ava-t varrni és ehhez be is szerzett egy rózsaszín varrógépet. Michael reméli, hogy egy nap képes lesz megalkotni lányának a tökéletes báliruhát, amit a szalagavatón viselhet…. Persze ebbe Avanak is bele kell egyeznie.

Ava nagyon büszke apukájára és az általa készített ruhákra

Ava elmesélte, hogy mindent szeret, amit édesapja készít neki. A lány szereti látni apja mosolyát, miközben nézi, ahogy pörög forog az új ruhájában. Avat nagyon sokan kérdezik az iskolában, hogy honnan vesz ezeket a menő és csinos ruhákat, s ő büszkén válaszolja, hogy az apukája készíti neki.

Michael másik célja, hogy ösztönözze a többi apát arra, hogy ne féljenek “nőies” dolgokat kipróbálni, s minél hamarabb kezdjenek részt venni gyermekük életében. Ezt abból kifolyólag is mondja, mert neki rossz volt a kapcsolata az édesapjával. Elmesélte, hogy az ő apja nem igazán volt jelen a gyerekkorában, és felnőttként sem látta őt túl sokat. Ez rányomta a bélyegét életére, és ő semmilyen körülmények közt nem akart ilyet lányának.

Elindította saját kereskedését

Michael sokáig csak Avanak csinált ruhát, ám nem is olyan régen úgy döntött, hogy kibővíti hobbiját és üzletet nyit. Egyedi ruhákat, pólókat, pulcsikat, táskákat, nadrágokat akar készíteni és életét a varrásnak szentelni. Úgy fogalmazott, hogy minden projekt egy igazi kihívás neki, de élvezi minden egyes percét.

Nemrégiben elkészítette az első férfiaknak szánt csíkos inget, amelyre rendkívül büszke

Michael úgy döntött, hogy egy kicsit szélesíti a repertoárját, s férfiaknak, fiúknak szánt sötétkék-fehér csíkos inget is készít A prototípust magának készítette el. Az eredményt elég jónak gondolta. Mondjátok meg ti, hogy szerintetek jól sikerült-e?

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...