KeződoldalÉrdekességekEgy férfi, aki nem mondhatta el az igazat barátnőjének a tetoválásáról így...

Egy férfi, aki nem mondhatta el az igazat barátnőjének a tetoválásáról így illúzióban hagyta őt

-

A legtöbb embernek van tetoválás a testén, ami többnyire egy ember vagy házi kedvenc nevét illetve emléket takar. Ezzel szeretnének örök emléket állítani nekik saját magukon. Ez mind szép és jó, ám vannak, akik olykor meggondolatlanul készíttetnek tetoválást. Nem számít ritkaságnak főleg a párok körében, hogy közös tetoválást csináltatnak maguknak, hogy ezzel szimbolizálják szerelmüket. A tetoválóművészek már tökéletesen tudják, ha valaki ilyen varratra adja a fejét, az előbb utóbb megszabadul tőle, vagy átütteti mert a kapcsolatnak vége szakad. Teljesen jogos, hisz ki akarna bármiféle emléket őrizni az exről főleg a bőrén?!

Cikkünk főhőse egy tetoválás varratás miatt került kellemetlen helyzetbe. Már gyerekkora óta rajongott Tom Brady amerikai futballjátékosért, aki a New England Patriots csapatban játszott. Több meccsét is látta már, illetve nyomon követte pályafutását is. Ennek tükrében úgy döntött, hogy az ő tiszteletére magára varratja a mezszámát, ami a 12-es volt, s kék színnel színezteti be, mivel ez a csapat színe.

Mind a tetoválóval és mind a tetoválással meg volt elégedve, s befolpackozott bőrrel indult egyből haza, hogy megmutassa kedvesének. Akkor még nem sejtette, hogy óriási meglepetésben lesz része, ahogy átlépi otthonának küszöbét.

Mikor hazaért barátnője meglátta a csomagolást és megkérdezte, hogy miért van az rajta. A férfi elmesélte, hogy végre talált egy értelmes témát, amit magára tetováltatott. A bartánője tűkön ülve várta, hogy lássa az eredményt, ezért elkezdte leszedni a csomagolást. Mikor meglátta, hogy mi van rajta elkezdett sírni. A barátja nem értette, hogy miért érzékenyült el a minta láttán, de nem is kellett sokat várnia, hogy megtudja.

A lány könnyek között mondta el, hogy mennyire romantikus gesztus tőle, hogy a megismerkedésük évét tetováltatta magára. A férfi teljesen ledöbbent, köpni-nyelni nem tudott, mikor ezt meghallotta. Ám ahelyett, hogy szabadkozni kezdett volna, vagy elmagyarázni, hogy az nem úgy van, ahogy gondolja, inkább úgy döntött nem mond semmit és ebben az illúzióban hagyja kedvesét.

Elmondta, hogy még véletlenül sem jutott eszébe, hogy barátnőjével 2012-ben kezdtek el randizni. Amikor a lány rákérdezett, hogy miért pont kék színűre satíroztatta be a számot, akkor azt mondta, hogy a szeme színe miatt.

A férfi most nem meri bevallani az igazat a barátnőjének, mert fél attól, hogy azt fogja gondolni a focista sokkal fontosabb neki, mint Ő. A dolog viszont nem maradhat sokáig titokban, ugyanis már elmesélte a családnak és a barátainak, hogy miért is csináltatta valójában a tetoválást.

Többen is azt tanácsolták neki, hogy vagy mondja el az igazat a lánynak, megkockáztatva, hogy egy ideig neheztelni fog rá, vagy mondja azt a családnak és a barátoknak, hogy csak viccelt, és valójában a szerelme miatt varratta magára a mintát.

Ti mit tennétek a helyében? Volt már olyan tetoválásotok, amit félreértettek?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...