KeződoldalEmberekEgy férfi eljátszotta, hogy elrabolták, mert nem akart elmenni a saját esküvőjére

Egy férfi eljátszotta, hogy elrabolták, mert nem akart elmenni a saját esküvőjére

-

A kolumbiai férfinak nem ez volt az első esete, hogy az oltár előtt hagyta ott menyasszonyát.

Az 55 éves férfi az esküvő előtt néhány nappal meggondolta magát és úgy döntött, hogy mégsem nősül meg. Barátai pedig nemcsak, hogy támogatták döntését, de egészen különös tervet eszeltek ki arra, hogy a vőlegénynek ne kelljen megjelennie a ceremónián. Eljátszották, hogy a leendő férjet bűnözők rabolták el.

A Pilalito városában élő vőlegényt barátai bujtatták el néhány napra és értesítették a hatóságokat, hogy a férfit elrabolták. Állításuk szerint motoron érkezett fegyveresek támadtak rá az utcán és magukkal is vitték őt.

Egészen egyszerűen úgy gondolták, hogy a probléma ezzel megoldódott, hisz indokuk, hogy a vőlegény miért nem tud elmenni saját esküvőjére, teljesen hihető volt. Egyetlen dologra azonban nem számítottak, méghozzá a rendőrségre.

A hatóságok ugyanis teljes erőbedobással az emberrablási ügyre koncentráltak. Lezárták a várost, hogy az emberrablók ne hagyhassák el azt, illetve a hadsereg segítségét is igénybe vették az ügy megoldása érdekében.

A férfi barátai a hatalmas felhajtás láttán megijedtek és rövid időn belül elárulták az igazat. Beismerték, hogy csak kitalálták az emberrablást – mondta el a helyi sajtónak Néstro Vargas, Pitalito város rendőrkapitánya.

A hatóságok ugyan nem hozták nyilvánosságra a vőlegény nevét, aki az eset után egy közeli városkában, rokonainál húzta meg magát, hogy elkerülje a helyiek szurkálódásait a meghiúsult esküvő miatt. A férfi számára ez az eset, ha lehet, még kínosabb, ugyanis ez már a második alkalom volt, hogy az oltárnál hagyta faképnél leendő feleségét.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...