KeződoldalEmberekEgy férfi trükkös átverése miatt a felesége azt hitte magáról, hogy egy...

Egy férfi trükkös átverése miatt a felesége azt hitte magáról, hogy egy szellem

-

Sarah férje egy nagyon rafinált trükköt eszelt ki, hogy megviccelje a feleségét. Persze ez sikerült is, de azt azért nem gondolta volna, hogy szegény ennyire meg fog ijedni.

1. A férfi egyik este a karácsonyi pizsamájában állt oda a felesége elé, hogy készítsen róla pár vicces képet a Polaroid fényképezőjükkel. Sarah természetesen eleget tett a kérésnek. Itt még minden rendben volt.

2. A férfi ezután felvetette, hogy csináljanak egy közös szelfit, amin egymásra néznek. Ám ezután, amikor a kép előjött, csak a férfi volt látható.

3. Sarah itt kezdett megijedni és mondta a férjének, hogy csináljon róla is egy képet. A képen senki sem volt látható.

4. A férj eztán még egyet készítette, de ezen sem jelent meg a felesége.

5. Sarah itt már nagyon megijedt, hogy valami nincs rendben vele. Kezébe vette a gépet, hogy megvizsgálja. Semmi különöset nem vett észre, de csinált magáról még egy képet, amin homályosan jelent meg.

6. Sarah le szerette volna tesztelni a gépet, ezért még egy képet készített férjéről, ami tökéletes volt.

7. A feleség nagyon bepánikolt. Azt gondolta, hogy meghalt és egy szellemként él itt a földön.
Ezt a férj már nem akarta tovább tetézni és bevallotta feleségének, hogy az összes kép ami készült valójában egy előre legyártott képsorozat volt.
Hogy bebizonyítsa a nőnek, megkérte, hogy fotózza le 3 éves gyermeküket. A kész képeket visszahelyezte a gépbe, valamint egy kis csellel megakadályozta, hogy a gép nyomtasson a képekre. Ezek után minden kattintás után a már meglévő képek jöttek elő.

8. A férjnek csak annyi feladata volt, hogy a fényképek sorát betartsa és a pózokat megtanulja. A feleség hirtelen nem tudta, hogy reagáljon, hisz nem sokkal az előtt még pánikolt.

Ezt is olvasd el