KeződoldalÉrdekességekEgy fiatal pár, akiket megihletett Harry Potter világa és Roxforti témájú esküvőjükön...

Egy fiatal pár, akiket megihletett Harry Potter világa és Roxforti témájú esküvőjükön mondták ki a boldogító igent!

-

Ki ne ismerné a Harry Potter köteteket, amit J.K.Rowling írt, és ki ne látta volna az összes részt legalább 3-szor, ahol az ifjú Harry Potter lesz a világ legjobb varázslója. Hihetetlen kalandjaikban azért szövődtek romantikus szálak, ami a film végén is kiderül. Ron összejött Hermione-val, illetve Harry is megtalálta a nagy Ő-t Ginny Weasley képében. Biztos mindenki emlékszik arra az ominózus jelenetre, mikor Fleur Delacour és Bill Weasley összeházasodtak a szabadban, távol a világ zajától.

Cindy is hasonló esküvőt álmodott meg magának. Amit pedig megtervezett az esküvőre az egyszerűen zseniális! A varázsló világ rajongói most kapaszkodjanak meg, hiszen Cindy visszarepít bennünket Harry, Ron és Hermione második otthonába, a Roxfortba.

A két fiatal szerelmes, még az egyetemen ismerkedtek meg egymással, és azóta alkotnak boldog párt. Matt (vőlegény) hozott egy hatalmas ám mégis romantikus döntést, és egy gyönyörű sátrazás alkalmával, megkérte Cindy kezét, aki boldogan mondott neki igent.

A lány, elmondása szerint, őrületesen nagy Harry Potter rajongó és már fiatalon is arról álmodozott, hogy Roxfort-témájú esküvőt és lakodalmat szeretne. Matt, egyik kötetet sem olvasta el, de mégis belement, hiszen mégis szerelméről és annak nagy álmáról van szó, és melyik az a vőlegény, aki ne teljesítené szíve hölgye vágyát.

Bemutatjuk Cindyt, Mattet és a vendégeiket:

Mindennek tökéletesnek kell lennie egy esküvőn, illetve Cindy egyedi tervezésű lagzit szeretett volna, szóval neki is látott, hogy két kezével legyártsa a tekergő térkép alapú meghívókat. De nem ez volt az egyetlen, amit megcsinált, megtervezte mindenki ültetőkártyáját, és kisebb dekorációs elemeket is.

Íme a meghívó mely a Tekergő térkép alapján készült.

Az esküt, melyet egymásnak mondtak, egy régi pergamenre írták, ami ugyanúgy a filmben is szerepelt.

A vacsora és a környezet egyszerűen lenyűgöző volt, felért egy kisebb lakomával.

Cindy nem aprózta el a dolgokat, mindent aprólékosan megtervezett és semmi nem kerülte el a figyelmét.

És itt a megtervezett könyv is:

Ők is igazi rajongók.

Volt, aki beöltözött a Roxfort egyik talárjába, és még Harry baglyának mását is elhozta magával.

Nem voltak rózsaszirmot dobáló koszorúslányok, hanem saját kutyájuk, aki odavitte nekik a gyűrűket.

Ezt is olvasd el