KeződoldalÉrdekességekEgy fotós, aki eltérő bőrszínű ikreket hozott világra - Íme a képek

Egy fotós, aki eltérő bőrszínű ikreket hozott világra – Íme a képek

-

A gyerekek a világ legédesebb, legártatlanabb, leggyönyörűbb teremtményei, akik olyanok, mint a földre szállt angyalok. Nem lehet őket egyszerűen nem szeretni, vagy rajongásig imádni. Őszinte tekintetük, és őszinteségük bárkit képesek rabul ejteni. Egyesek egykeként élik életüket, mások testvérekkel karöltve, a többiek akár ikertestvérrel is világra jöhetnek. Az ikerterhességek alapjáraton is nagyon ritkának számítanak, ha viszont olyan egy petéjű ikrek születnek, akik teljesen eltérnek egymástól az konkrétan maga a csoda. Cikkünk főszereplői, Kamis és Kachi pontosan egy ilyen különleges ikerpár, ugyanis míg Kamis sötét bőrű, addig húga Kachi tejfehér bőrű.

Édesanyjuk, Judith Nwokocha, nigériai-kanadai származású fotós megosztotta a testvérpár csodálatos és különleges történetét az internet népével, s posztolt mellé néhány fotót is. Az Instagramon igazi sztárokká váltak. Jelen pillanatban több, mint 13 ezer rajongót tudhatnak magukénak és ez a szám napról napra emelkedik.

Judith a “The Epoch Time-nak” azt mesélte, hogy ő tudta, hogy ikreket hord a szíve alatt, ám az orvosok határozottan azt állították csak egyetlen baba fejlődik a szíve alatt. Később, mikor már az orvosoknak is világos lett, hogy két kisbaba fejlődik a pocakban, akkor azt feltételezték, hogy a picik Down-szindrómásan jönnek majd világra.

Az ikrek ezzel szemben makk egészségesen látták meg a napvilágot annyi eltéréssel, hogy Kachi tejfehér bőrű kislány lett, míg Kamis pont olyan, mint anyja. Mikor a kislányt odaadták neki, először azt gondolta, hogy valaki más kisbabáját vitték oda neki.

Mint kiderült a kislány albinizmussal született, de ezzel Judith mit sem törődött, ugyanúgy szerette, mint fiát. Nem érdekelte, hogy bőre színe más, annyit szeretett volna, hogy boldog és békés gyerekkora legyen, valamint kiegyensúlyozott felnőttként éljen. Elmondása szerint, ha külsőre nem is annyira hasonlít rá, belsőleg biztos, hogy az ő lánya, mert olyan viselkedést tanúsít.

A fotós igyekszik megtanítani lányának, hogy másnak lenni ne, hátrány, hanem kifejezetten jó dolog. Elmagyarázza neki, hogy nem kell rosszul érintenie, ha megbámulják őt az utcán.

“Eltartott egy ideig, mire rájöttem, hogy a kislányom örök életre albínóként fog élni. Nem igen izgatott, hogy más emberek mit gondolnak, mondanak rólunk. Tudtam, hogy meg fognak minket nézni az utcán, hisz nem mindennap lehet látni egy színes bőrű ember, albínó gyermekkel.”

Kamis és Kachi nemcsak testvérek, hanem legjobb barátok is, akik imádnak együtt játszani és bolondozni. Egyáltalán nem érzik úgy, hogy különböznének egymástól. Annak ellenére, hogy a bőrszínű eltérő a szívük ugyanolyan és ugyanazokat az érzéseket, érzelmeket táplálják egymás felé. Vonásaik nagyon hasonlítanak egymásra, szóval voltaképpen le sem tagadhatnák egymást.

Szerintetek is édesek és különlegesek?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...