KeződoldalÉrdekességekEgy ház, ami szemmel láthatóan túl keskeny, de megváltozik a véleményed, ha...

Egy ház, ami szemmel láthatóan túl keskeny, de megváltozik a véleményed, ha meglátod belülről

-

Egy építkezés vagy egy házvásárlás egyáltalán nem könnyű dolog, hiszen el kell döntenünk és ki kell választanunk, hol élnénk a legszívesebben életünk hátralévő részében. Tanulmányok szerint nagyon is kedveljük a tágas és világos tereket, valamint a hatalmas udvarokat. Egy párunkkal közös ház vételekor sok egyeztetésre van szükség, hisz mindkét nem képviselői máshogy képzelik el a közös és saját helyiségeket is. Általában a nők döntenek a konyháról, a háló-és fürdőszobáról, míg a férfiak keze leginkább a nappali, a garázs és az udvar tervezésében van benne.

A fontos, hogy közös megegyezéssel olyan házat, otthont varázsoljunk magunknak, ami mindenkinek tökéletesen megfelel.

Cikkünkben mutatunk egy házat, amire mindannyian furcsán nézünk, hiszen annyira keskeny, hogy el sem tudnánk képzelni az életünket benne. Fogalmunk sincs, hogyan lehet egy ilyen keskeny és kicsi házban mindennek helyet találni, sőt, hogy fér el egy család ebben egyáltalán? Ha megmutatjuk az épület belsejét, minden kétséged elszáll afelől, hogy ez a ház egészen egyszerűen élhetetlen.

A Mizuishi Architects Atelier egy japán cég, ami szándékosan épít ilyen házakat, hiszen a nagyvárosi viszonyokhoz alkalmazkodni kell, tehát, az emberek a hely szűke miatt kénytelenek ily módon építkezni.

Az épület alapterülete mindössze 55 négyzetméter, de amikor valaki belép, úgy érzi, hogy egy hatalmas házról van szó. A lakóépületnek két emelete van, a földszinten a hálószoba van, az emeleten található a konyha, a nappali és egy gyerekszoba. A belső tér a fehér falaknak köszönhetően tűnik tágasnak.

De, nem is szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk a házról készült fotókat.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...