Egy hűséges kutya, aki örök búcsút vett szeretett gazdájától, hogy feldolgozza a gyászt és a depressziót

A kutyák a világ leghűségesebb állatai, akik fényt hoznak az emberek szürke hétköznapjaiba. Ezek a négylábúak olyan mérhetetlen szeretettel vannak gazdájuk iránt, mint senki más. Bármelyik ember tanulhatna tőlük, hiszen mindegy, hogy jó vagy rossz napod van, ők akkor is ugyanúgy szeretnek. Amikor egy kutya elveszíti szeretett gazdáját a fájdalma pontosan olyan, mint amilyet az ember érez.

Történetünk főhőse, Sadie sem különbözik ettől. A 13 éves keverék kutyust, még nyolc hetesen fogadta örökbe egy házaspár.

Amikor a pár férfi tagja elhagyta a földi világot, nemcsak Julia Beaulieu, a feleség érzett mérhetetlen nagy gyászt, hanem Sadie is. A kutya minden egyes nap odament az ablakhoz és várta, hogy szeretett gazdája hazatérjen a munkából.

Sadie 10 napon keresztül egy falatot sem evett és emiatt 5 kilót fogyott. Amikor elérkezett a ravatal ideje Julia úgy érezte, hogy Sadie-nek végső búcsút kell vennie gazdijától. Sadie odaállt a koporsóhoz, két lábra emelkedett és belenézett. Egy pillanatra a zavartság volt látható rajta, majd egy kis idő után megnyugodott.

Az az illető, aki megszervezte a ravatalt azt mondta, hogy nagyon gyakori eset, mikor a gazdi elhozza a kutyáját, hogy ő is elköszönhessen az elhunyttól. Ebből is látszik, hogy az emberek és a gazdik között hatalmas kötődés van. A megható pillanatot lefotózták és feltöltötték az internetre, hogy mindenki lássa milyen kapcsolat volt közöttük.

„A fotó annyira megérintett bennünket, hogy szeretnénk megosztani mindenkivel. Egy hirtelen szívroham miatt kellett itt hagynia a földi világot a férfinek és ez az utolsó perc, amikor végső búcsút vesznek tőle. A kutya a depresszió jeleit mutatta, már nem evett csak egész nap várta, hogy betoppanjon az ajtón. A feleség úgy gondolta, hogy ez a szertartás segíteni fog Sadie-n és így is lett!” – írta a képhez az eseményt megszervező cég.

Miután hazamentek, Sadie újra elkezdett enni. Így semmi kétség afelől, hogy neki is arra volt szüksége, hogy utoljára láthassa gazdáját.

Ez egy nagyon szomorú, ám gyönyörű történet, amit Julia és az Elements Cremation megosztott a közösségi oldalakon.

Add Comment