KeződoldalÉrdekességekEgy időutazó, aki 2030-ból jött vissza, és megmutatta, hogy ilyen lesz világunk...

Egy időutazó, aki 2030-ból jött vissza, és megmutatta, hogy ilyen lesz világunk a jövőben!

-

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mi vár ránk 20,30 vagy 50 év múlva. Valóban olyan világunk lesz, ahol repülő járművekkel lehet közlekedni, és minden, amit eltudunk képzelni, számítógépes vezérlésű lesz? A mozifilmeknek köszönhetően, több lehetőségbe is betekinthettünk, ám mindegyiknek majdnem ugyanaz a sémája, amit fentebb leírtam. Ám nem is olyan régen, egy férfi jelent meg, aki hihetetlen dolgot mondott. Az ő kis történetét meséljük most el nektek.

Azt állítja, hogy a nem túl távoli jövőből érkezett.
Az angol Mirror lap, nagyon szokatlan felvételre bukkant. A videóban egy férfi szerepel, aki egyszerűen csak Noah-ként mutatkozott be, határozottan azt állítja, hogy a jövőből, azon belül is 2030-ból tért vissza hozzánk, 2018-ba. Azt is elmondta, hogy ő egy igazi időutazó, ám egy rosszul sikerült kísérletnek köszönhetően került vissza a múltba. Elmondása szerint rendelkezik egy olyan felvétellel, mely 2120-ból származik, amiben megmutatja, hogy a világunk körülbelül 100 esztendő múlva, hogyan is fog kinézni. Szó mi szó, nem túl biztató felvételnek lehettünk szemtanúi.

 

Mindennek a globális felmelegedés az oka.
A férfi, leginkább arról kezd el beszélni, hogy a globális felmelegedés mekkora szerepet játszik abban, hogy földünk ilyenné vált a jövőben, hiszen a Föld éghajlata meglehetősen felborult. A videóban Las Vegas városát mutatja meg, ahol rózsaszínes felhők húzódnak meg az égen, ami mind a felmelegedés következtében alakult ki.

“Arra emlékszem, hogy hihetetlen nagy hőség és forróság volt, ám a helyi kutatók és szakemberek, azt ígérték a város lakóinak, hogy már dolgoznak a fennálló problémán.” – mondta Noah. Sokan kommenteltek és véleményeztek a felvétel alá, voltak, akik hittek a férfinek, de voltak olyanok is, akik butaságnak tartották állítását.

Valóban csak egy hazugság lenne az egész történet?
Rengetegen elkezdték ecsetelni a videó alatt, hogy mennyi hiba van a “felvételen” Jópáran azt tartották furcsának, hogy miért csak egyhelyben, mozdulatlanul áll és veszi a “jővőbeli várost”, miért nem fordul körbe, és mutatja meg a panorámát. Voltak, akik a videó minősége miatt borultak ki, de természetesen voltak olyan véleményezők is, akik a telefon típusán akadtak fenn.

Sokan feltették a kérdést, hogy ha valóban a jövőből érkezett, akkor miért egy olyan telefonkészülék van nála, amit 2018-ban is lazán meg lehet vásárolni? Ez csak egy sima 3D animációs felvétel, semmi több” – írta az egyik kommentelő. Neked mi a véleményed erről a kis történetről?

 

Ezt is olvasd el