KeződoldalÉrdekességekEgy indonéz fotós elképesztő felvételeket készített egy elszigetelt törzsről

Egy indonéz fotós elképesztő felvételeket készített egy elszigetelt törzsről

-

Indonézia egy rendkívül különleges ország, nemcsak azért, mert több, mint tizenhét ezer sziget alkotja, hanem azért is, mert lakói több, mint hétszáz nyelven szólalnak meg. Itt található Buton szigete is, ahol bennszülöttek egy olyan csoportja él, akiknél egy igen ritka genetikai rendellenesség figyelhető meg. A nemzedékről nemzedékre öröklődő Waardenburg-szindróma a legtöbb esetben látás- vagy halláskárosodással jár, ám az itt élő törzs tagjait káprázatos kék szempárral áldotta meg a sors. A heterokromatikus megjelenés egyáltalán nem ritka manapság, az azonban furcsa, hogy a bennszülött csoport minden tagjánál jelen van.

Korchnoi Pasaribu egy indonéz geológus és hobbifotós, aki rátalált a törzsre és sikerült lencsevégre kapnia tagjainak hipnotikus szemeit. Az őslakosok szemeit látva szinte elmerülhetünk az óceán kék színében. Nézzétek Pasaribu hihetetlen és csodálatos galériáját, amelyet a Buton-sziget lakóiról készített.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...