KeződoldalÉrdekességekEgy kísérletben arra kérték a férjeket, hogy sminkeljék ki a feleségeiket -...

Egy kísérletben arra kérték a férjeket, hogy sminkeljék ki a feleségeiket – Íme az eredmények

-

Sokan azt gondolják, hogy sminkelés a világ legegyszerűbb dolga. Nos valószínű ezt olyan állította, aki még életében nem húzott tusvonalat. Ez a tevékenység jóval több gyakorlást és odafigyelést igényel, mint ahogy azt a legtöbben hiszik. Csupán egyetlen rossz mozdulatra van szükség ahhoz, hogy az egész smink egy igazi káosz legyen, ezért sokan éveken át gyakorolják és tökéletesítik azt. Egy kísérlet keretein belül több férfit is felkértek arra, hogy sminkeljék ki kedvesüket. Nyilván itt nem a precizitás volt a fő szempont, hanem az, hogy mennyire tér el az ő művük a feleségük alkotásairól. Ez a kísérlet lehetőséget biztosított a nőknek is, hogy megtudják párjuk szerint mi állna nekik jól. Lássuk hát milyen eredmények születtek:

1, Margarita

Adtam Artemnek néhány instrukciót és bele is vágtunk a dologba. Először a szemöldökömet kezdte el festeni, mi végül olyan vastagra sikeredett, hogy mindketten elnevettük magunkat. Megmutattam neki, hogy kell rögzíteni és folytatta tovább a pingálást. Meglepett, hogy a legújabb, legfeltűnőbb színű rúzsomat kente fel az ajkaimra, mivel úgy tudtam a férfiak nem szeretik ha egy nő nagyon élénk színű rúzst visel.

Majd lecseréltette velem a fekete pólómat egy bézs színű felsőre, mert úgy gondolta a fekete nagyon sok ahhoz a sminkhez, amit csinált. Korábban az aktuális hangulatom szerint sminkeltem ki magam és öltöztem fel, furcsa volt, hogy ő teljesen más irányból közelítette meg az egészet. Mióta részt vettünk a kísérletben mindennap kikérem a véleményét. Összességében elmondható, hogy egész jó ízlése van és igényesen tudja összekombinálni a dolgokat.

2, Maria

Mivel otthonról dolgozunk ezért a nap 24 órájában együtt vagyunk. Érdekes volt részt venni a kísérletben. Szerintem jobban összehozott minket. Rengeteget nevettünk és a hangulat egész este vidám volt. A smink persze nem sikerült olyan jól kissé fáradt és zárkózott tekintetet kölcsönzött nekem. Kb. úgy néztem ki, mintha egy átbulizott este után nem mostam volna le magamról a sminket.

3, Katerina

Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogjuk élvezni a kísérletet. Folyamatosan nevettünk, én sokszor a hasamat fogtam már, mert annyira fájt. Egyébként kellemeset csalódtam a benne, mert azokat az árnyalatokat választotta ki, amiket én is használtam volna. Szerintem szakmát tévesztett és sminkesnek kellett volna mennie.

4, Lydia

Annak ellenére, hogy a férjem zseniálisan rajzol papíron, fogalma sincs arról, hogyan kell egy emberi arcot kisminkelni, vagy egyáltalán a megfelelő árnyalatokat kiválasztani. Viszont azt mondta, szeretne többször gyakorolni rajtam és még szebbé varázsolni. Mivel jól szórakoztunk közben gondoltam “Miért ne?”, ezzel talán még közelebb kerülünk egymáshoz.

5, Ivanna

Nem igazán vagyok a feltűnő, erős smink rajongója a hétköznapok során is csak egy leheletnyit teszek magamra, mert úgy érzem sokkal idősebbnek tűnök tőle. Még akkor sem sminkelem erősre magam, mikor valamilyen rendezvényre megyek.

A férjem véleménye is hasonló ezen a téren. Szereti, ha természetes a megjelenésem viszont a kísérlet miatt megpróbálta kifesteni a szememet. Úgy néztem ki mint egy panda, ezért megkért inkább mossam le, csinál egy másikat. Akkor már szolidabb volt, csak a számra kent fel egy árnyalattal élénkebb rúzst. A kísérlet végén mindketten egyetértettünk abban, hogy a semleges, nude árnyalatok azok, amik megfelelőek a számomra.

6, Karina

Nagy meglepetésemre a férjem beleegyezett a kísérletbe, sőt még lelkes is volt, ami még inkább meglepett. Szerette volna jól csinálni, de egyáltalán nem volt biztos a saját képességeiben. Mutatott egy videoklipet, amit még a 90-es években csináltak és rábökött arra a sminkre, amelyiket szívesen elkészítené nekem. Amikor nekilátott, az első húzás után nagyon rémült fejet vágott. Természetesen segítettem neki kijavítani, amit elrontott.

A kísérlet egész ideje alatt nevettünk és poénkodtunk. Nem gondoltam volna, hogy a férjem ilyen jól fog majd árnyékolni. A szempillaspirált is jól használta, meg is lepett vele. Annak ellenére, hogy a smink végül nem lett az igazi örülök, hogy mégis belevágtunk, mert sokkal közelebb kerültünk egymáshoz.

7, Marina

A férjemet sokáig kellett fűznöm, hogy vállalja el a kísérletet. Azért nem akart belemenni, mert nem érezte úgy, hogy neki ez a feladat jól menne. Azt sem akarta, hogy olyan legyek általa, mint egy bohóc. Miután megnyugtattam beadta a derekát és nekiláttunk a kísérletnek. Leginkább természetes, nude árnyalatú sminkeket alkalmazott. Azt mondta neki sokkal jobban tetszem természetesen, ezért döntött eme árnyalatok mellett. Az eredmény nemcsak őt még engem is meglepett, mert nem is lett olyan rossz.

8, Olesya

A férjem annyira nem ért a sminkekhez, hogy még azt sem tudja, melyiknek mi a neve. Ennek ellenére belevágtunk a kísérletbe és először kék árnyalatúra festette a szemem. Annyira nem tetszett neki, hogy megkért mossam le. Ezek után úgy döntött, inkább a feketével próbálkozik. Elkezdte kombinálni a feketét az ezüsttel és a rózsaszínnel. A tapasztalt sminkelők körében van egy szabály, ami szerint csak csak az ajkat, vagy csak a szemeket szabad kihangsúlyozni. Nos az én férjem fittyet hányt erre és mindkettőt kihangsúlyozta.

Én sokáig azt gondoltam nem áll jól a rózsaszín rúzs, de a férjem bizonyította hogy tévedek. Miután lemostam a sminket azt mondta: “Mennyire szerencsés vagyok, hogy smink nélkül is gyönyörű vagy!”

A kísérlet eredménye mindenki számára ugyanolyan volt. Mindannyian rendkívüli gondoskodásban és gyengédségben részesültek, ezen felül pedig minden résztvevő jól érezte magát.

Bónusz:

Évekkel ezelőtt egy volt egy nő, aki viszont arra kérte a férjét, hogy egy héten keresztül ő öltöztesse. A férj boldogan belement a dologba, és jól beleásta magát felesége ruhatárába. A következő eredmények születtek azon a héten.

Hétfői szett:

Keddi összeállítás:

Szerdai ruha:

Csütörtöki kombináció:

Pénteki összeállítás:

Szombati szett:

Vasárnapi ruha:

Ti megkérnétek hasonlóra a férjeiteket?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...