KeződoldalDivatEgy közismert márka úgy döntött, hogy bizonyítja, hogy a tökéletesség csak mítosz

Egy közismert márka úgy döntött, hogy bizonyítja, hogy a tökéletesség csak mítosz

-

A közelmúltban a Missguided női ruházat híres márkája egy hirdetési kampányt indított el #KeepOnBeingYou és az #InYourOwnSkin hashtaggel. Hat modell szerepel benne, aki nem felel meg az általánosan elfogadott szabályoknak. Mindegyik lánynak megvannak a maga sajátosságai, sőt, semmi nem akadályozta meg őket abban, hogy sikeresek legyenek.

Cikkünkben te is meggyőződhetsz arról, hogy az igazi szépségnek sok formája és mérete van. Íme Maya, Joan, Bet, Mariana, Polly és Isabella, akik ezt be is bizonyítják.

Polly Ellens

Ez a vörös hajú lány, Polly néhány évvel ezelőtt kezdte modell karrierjét, népszerűsége pedig azóta is növekszik. A lány szerint családjában minden nő magabiztos volt, ő is ennek köszönheti határozott fellépését.

Polly testén rengeteg szeplő van, amiket kezdetben igyekezett álcázni, de most már eszében sincs ezt tenni. Nemcsak nem rejtegeti tovább szeplőit, de tetoválásokat is varratott testére.

Mariana Mendes

A 24 éves brazil modell egyben divattervező is és sokat tanulhatunk tőle. Egy hatalmas anyajeggyel az arcán született. Később egy orvost is felkeresett annak érdekében, hogy az anyajegytől megszabaduljon, a lézeres kísérlet sikertelen volt. Mariana azonban, ezt nem tragédiaként élte meg.

Természetesen voltak olyan emberek, akik rondának és furcsának nevezték őt anyajegye miatt, de ez őt egyáltalán nem zavarta.

Isabella Fernandes

Isabella egyetemi hallgató, aki 17 éves korában súlyos égési sérüléseket szenvedett otthonában. Ez a szörnyű esemény hatalmas hegeket hagyott maga után, de a lány megtanulta, hogy ne legyen félénk, illetve a fotózások rengeteg segítséget nyújtottak neki ebben.

Noha Isabella először korlátozottnak érezte magát, mégis sikerült elfogadnia testét. A modell most nagyon büszke arra, hogy meg tudja mutatni magát másoknak, szégyenérzet nélkül.

Maya Spencer-Berkeley

A 20 éves Maya epidermolysis bullosa- ban szenved, ami egy ritka genetikai betegség, amelynek során a legkisebb súrlódás esetén is fájdalmas hólyagok és fekélyek alakulnak ki a bőrön. Maya számára a reklámkampányban való részvétel lehetőséget adott arra, hogy beszéljen arról, hogy a világban bizony vannak olyan emberek, akik ugyanolyan betegséggel küzdenek, mint ő. Valamint, hogy minden külső “hiba” ellenére, ők ugyanolyan teljes értékű és szerethető emberek, mint bárki más.

Beth Brice

A Bet College hallgatói számára az első modellélmény egy reklámkampányban való részvétel volt. A képviselők maguk találták meg a lányt és arra kérték, hogy legyen a modelljük. Bet beleegyezett, bár meglepte egy ilyen javaslat, mert ő mindig is megpróbálta elrejteni a bőrét a pikkelysömör miatt. Az eseményen való részvétel segített Betnek abban, hogy elfogadja magát és magabiztosabb legyen.

Joanne Dion

Joan szokatlan megjelenése az albinizmusnak köszönhető. A lány 21 éves és jelenleg a könyvelői szakmát tanulja amellett, hogy plus-size modellként dolgozik. Joan szerint a szépség nem más, mint az ember megjelenése és belső világa.

A Missguided reklámkampány sok pozitív véleményt kapott és ösztönözte a többi lányt, hogy osszák meg fényképeiket az Instagram-on, hogy bebizonyítsák, a divat mindenki számára létezik, nem csak a tökéletes alakú és tökéletes bőrű emberek számára. Íme néhány példa!

Rebecca Zoubek

Zoe Warlow

Jenna Ward

Ezt is olvasd el