KeződoldalKapcsolatEgy kutatásból kiderült, mikor találjuk meg az igazit - Íme a részletek

Egy kutatásból kiderült, mikor találjuk meg az igazit – Íme a részletek

-

A tanulmány készítői több, mint kétezer férfit és nőt kérdeztek meg annak érdekében, hogy egy átlagos párkapcsolat fontosabb pillanatait felfedjék. Ennek köszönhetően az is kiderült, hogy mikor találhatjuk meg a nagy Ő-t. Nem is gondolnánk, hogy erre a kérdésre lehet választ adni, de a szakemberek pontos adatokkal rukkoltak elő.

Állításuk szerint a nők 25-27 éves kor között találják meg az igazit, a férfiak pedig 28 éves korukban botlanak bele életük szerelmébe.

A magyarázat pedig, nem is olyan bonyolult, mint az elsőre gondolnánk. Harminc éves korunkhoz közelítve eljutunk arra a pontra, hogy már nem félünk a kötöttségektől. Készen állunk családot alapítani, sőt, sokkal tapasztaltabbak vagyunk a párkapcsolatok terén is.

A kutatásból arra is fényt derült, hogy átlagosan öt hónap szükségeltetik ahhoz, hogy szerelmet valljunk, két hét pedig ahhoz, hogy együtt aludjunk választottunkkal.

Mivel minden párkapcsolatra más jellemző, van, akiknél ez a folyamat hamarabb következik be, valamint viszonylag gyorsan össze is költöznek, míg mások akár éveket is várhatnak a nagy elhatározással.

Ezt is olvasd el