Az ingatlanpiacon sajnos ma már egyre durvább árak vannak. Horribilis összegeket kérnek el egy lyukért, ami nem igazán alkalmas arra, hogy az ember családot alapítson, mert egy párnál többen nem férnek el benne. A másik lehetőség pedig, hogy annyira le vannak lakva, hogy az embereknek nincs gusztusa odaköltözni. A legtöbb egyetemi hallgató inkább csapatokba verbuválódik és egy nagyobb valamint igényesebb lakást vesznek ki, majd elosztják a lakbért valamint a rezsiköltségeket. Mindenkinek jut egy szoba és ott azt csinálhatnak, amik akarnak.

Amikor valaki lakótárs nélkül marad első dolga az, hogy meghirdeti az érintett szobát, hogy ne kelljen egyedül fizetnie a lakás költségeit. Általában a közösségi oldalra teszik fel a képeket, hogy a potenciális bérlők lássák, milyen szobát kínálnak nekik. Nos, bizony akadnak olyanok, amin teljesen meglepődnek az emberek. Ilyen volt például Becky Brynolf szobája is, aki az Egyesült Királyságban bérelt magának egy nagyon titokzatos szobát. A lánynak hetente körülbelül 55 ezer forintnak megfelelő összeget kellett fizetnie érte. A szobában egyénként semmi más nem található csak egy ágy, egy szekrény, egy asztal és egy szék.

Elsőre sokan nem veszik észre mi a turpisság a képeken. Nos, a legnagyobb kérdés az, hogy hogyan jut ki a szobából, mert ha alaposan megnézitek a fotókat akkor látjátok, hogy nincs ajtó. A lány megkérdezte a felhasználókat, hogy vajon hogyan jut ki a helyiségből. Több alternatíva is érkezett.Íme felülnézetből:Az ágyon állva készült kép, megmutatja a szekrényt.Itt látható az ágy és az ablak.Nem rossz gondolat, mi van, ha csak felfelé lehet távozni a szobából. Mondjuk igazi erőgyakorlatnak lehet akkor kitéve a lány.Ez is egy variáció, mi van, ha Becky szándékosan torlaszolta el a szekrénnyel az ajtót?Lehetséges lenne, hogy egy titkos átjáró van a falba építve  csak jól van álcázva?Nagyon érdekes felvetés. Nem hinnénk, hogy a valóságban ilyen létezik.Azért ezt az opciót én nem próbálnám ki...Nem hiszem, hogy létrán keresztül enne le mindennap...Még ez lehet a legreálisabb mind közül.Többen is gondolták, hogy a szekrény mögé van elrejtve.Szerintetek hol lehet?